search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:36
MENU CLOSE

Τραγωδία στα Τέμπη: Τρίτο βαγόνι, θέση 67 – Εικόνα σοκ από το κάθισμα της 23χρονης Ιφιγένειας

03.03.2023 18:27
bagoni-ifigeneia-1-new

Τη θέση που καθόταν η 23χρονη Ιφιγένεια Μήτσκα που έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, δημοσίευσε ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Στέλιος Σούρκας την οποία και τράβηξε ο ίδιος μέσα από το βαγόνι της αμαξοστοιχίας Intercity 62.

Πρόκειται για το Βαγόνι Β3, θέση 67, εκεί όπου βρισκόταν η άτυχη κοπέλα την στιγμή της σύγκρουσης. Δίπλα από τη θέση ένα παπούτσι παραμένει στο σημείο ενώ ο τοίχος και τα καθίσματα είναι γεμάτο αίματα.

«Η οικογένεια της αδικοχαμένης 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα είναι συντετριμμένοι και συγκλόνισμένοι από τον αδόκητο θάνατο της κόρης του.  Αυτό το οποίο ζητούν είναι να αποδοθούν οι ευθύνες, να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι όποιοι και αν είναι αυτοί και να δικαιωθεί η μνήμη της κόρης τους», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ο ίδιος μίλησε στον Alpha και είπε πως η 23χρονη βρισκόταν στο τρένο με τον αρραβωνιαστικό της ο οποίος υπέστη εγκαύματα από τις θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν μετά τη φωτιά που είχε εκδηλωθεί μετά τη σύγκρουση των τρένων. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Μήτσκα, ο αρραβωνιαστικός της Ιφιγένειας αρχικά τη μετέφερε σε ένα διαφορετικό σημείο του βαγονιού μαζί με ένα άλλο παιδί. Κατά την ίδια περιγραφή η κοπέλα είχε αίματα στο κεφάλι με τον αρραβωνιαστικό της να υποστηρίζει ότι αρχικά η Ιφιγένεια είχε σφυγμό. Αυτό που θυμάται, επίσης, ο αρραβωνιαστικός της 23χρονης είναι πως όταν τον παρέλαβαν οι διασώστες πρόλαβε να τους πει «πάρτε και την κοπελιά μου».

Σημειώνεται ότι η σορός του κοριτσιού ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο ανάλυσης DNA ενώ φίλοι και συγγενείς την αναζητούσαν μέσα από τα social media.

Στο μεταξύ στο φως της δημοσιότητας ήρθε φωτογραφία-ντοκουμέντο από το 3ο βαγόνι λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση, με τους επιβάτες να κάθονται στις θέσεις τους χωρίς κάτι να προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συγκεκριμένο βαγόνι επέβαινε και η 34χρονη, Αθηνά Κατσάρα, από την Κατερίνη η οποία ταυτοποιήθηκε πως βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Νέα εκδοχή «ανθρώπινου λάθους» – Τώρα φταίει και ο μηχανοδηγός που… εμπιστεύτηκε τον σταθμάρχη

Μεθώνη: Νεκροί βρέθηκαν οι Αμερικανοί που αγνοούνταν

Τραγωδία στα Τέμπη: Μόλις 15 ημέρες βρισκόταν στον σταθμό της Λάρισας ο σταθμάρχης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32