search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:08
MENU CLOSE

Δυστύχημα στα Τέμπη: Το μεσημέρι το τελευταίο «αντίο» στην 42χρονη Βάγια

04.03.2023 09:19
vagia_karakwsta_tempi

Το τελευταίο αντίο στην 42χρονη Βάγια Μπλέκα-Καρακώστα, που έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, θα πουν στις 12 το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι, από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο 

Με συλλυπητήριο μήνυμα το Νοσηλευτικό και Ιατρικό Προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, οι συνάδελφοί της, «αποχαιρετούν» τη Βάγια Μπλέκα – Καρακώστα. «Θα τη θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη της, την εργατικότητα, τη συναδελφικότητα και τη δοτικότητά της», αναφέρουν χαρακτηριστικά στο μήνυμα τους, κάνοντας λόγο για μια καλή μητέρα και σύζυγο, καλή συνάδελφο και νοσηλεύτρια.

Η 42χρονη άφησε πίσω τον σύζυγό της Γεώργιο Καρακώστα, τα παιδιά τους Αθανασία, Λευτέρη, τους γονείς και τα αδέλφια της.

Κλειστά τα καταστήματα ως ελάχιστη ένδειξη πένθους

Με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου και ως ελάχιστη ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, σήμερα Σάββατο 4 Μαρτίου προτείνεται στα μέλη του συλλόγου και σε όλους τους επαγγελματίες της πόλης να κλείσουν τα καταστήματά τους στις 12.00 μ. ώρα που θα τελεστεί στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης η νεκρώσιμη ακολουθία για την αδικοχαμένη 42χρονη Βάγια Μπλέκα – Καρακώστα. Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την ολοκλήρωση της τελετής, ενώ την ίδια ώρα τα καταστήματα εστίασης θα κλείσουν τη μουσική.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Hellenic Train μπορούν να αρνηθούν τις αποζημιώσεις – Η υπουργική απόφαση του 2019 (Video)

Καιρός σήμερα: Άστατος με βροχές και καταιγίδες – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα (Video)

Τραγωδία στα Τέμπη: Σήμερα η απολογία του σταθμάρχη – Ταυτοποιήθηκαν 54 από σοροί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:04