search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 16:02
MENU CLOSE

Τέμπη: «Μαμά κοιμήσου, θα αργήσω» – Τη Δευτέρα η κηδεία του Τάσου Κουτσόπουλου

05.03.2023 14:19
koutsopoulos_tasos_tebi

Το μεσημέρι της Δευτέρας, στην Καρδίτσα, θα γίνει η κηδεία του 21χρονου φοιτητή Αναστάσιου Κουτσόπουλου που έχασε τη ζωή του στην πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, λίγα λεπτά αφού είχε πει στη μητέρα του «μαμά κοιμήσου, θα αργήσω».

Ο 21χρονος σπούδαζε στο τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου και επέστρεφε μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Είχε πάρει το τρένο από την Καρδίτσα, το απόγευμα της Τρίτης. Στον σταθμό του Παλαιοφάρσαλου μπήκε στη μοιραία αμαξοστοιχία.

Ο Τάσος ήθελε να τελειώσει την σχολή του και μαζί με τον αδελφό του Γιώργο, να φροντίσουν τα κτήματα της οικογένειας στο χωριό. Όταν δεν μελετούσε και δεν δούλευε στην οικογενειακή επιχείρηση, του άρεσε να φεύγει με τη μοτοσικλέτα του στον κάμπο.

Η σορός του θα φτάσει στην Καρδίτσα στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας και λίγο αργότερα θα ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η οικογένεια του επιθυμεί αντί στεφάνων, την ενίσχυση του «Σπιτιού της Αγάπης» στην Καρδίτσα ή του συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

Διαβάστε επίσης:

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Ήρθαν από τη Γερμανία για κηδεία και σκοτώθηκαν στο πρώτο βαγόνι – Δεν το πίστεψα»

Ιερώνυμος για τραγωδία στα Τέμπη: «Τη Μεγάλη Παρασκευή φέτος τη ζούμε νωρίτερα»

Τέμπη: Επεισόδια στο Σύνταγμα μετά το συλλαλητήριο για την τραγωδία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:59