search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 07:54
MENU CLOSE

Ελένη Γερασιμίδου για τον χωρισμό της κόρης της: «Ο γαμπρός μου δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων – Στο καλό να πάει» (Video)

06.03.2023 14:29
eleni-gerasimidoy-new

Στον χωρισμό της κόρης της, Αγγελικής Ξένου, αναφέρθηκε η Ελένη Γερασιμίδου, επισημαίνοντας ότι όπως αποδείχθηκε «δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων».

«Δυστυχώς τώρα δεν έχω γαμπρό, γιατί χώρισε η κόρη μου. Μια χαρά ήμασταν. Εκείνος δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων. Τέλος πάντων, στο καλό να πάει. Του μαγείρευα κι όλα του τα έκανα. Νομίζω ότι τώρα είμαστε πιο πολύ φίλες με την κόρη μου. Τώρα μας κάνει τη μαμά, “τα παιδάκια μου”, λέει. Όχι ότι ξεκουτιάναμε αλλά έτσι αισθάνεται. Είναι και μοναχοπαίδι και έχει ευθύνες» ανέφερε.

Σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η ηθοποιός μίλησε και για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, επισημαίνοντας ότι ήταν πολύ δύσκολο και για την ίδια να παίξει στο θέατρο ύστερα από όλη αυτήν την τραγωδία.

«Δεν είναι εύκολο. Χθες πραγματικά έπαιξα με το ζόρι και σήμερα αποφασίσαμε να μην κάνουμε παράσταση, γιατί είναι πολύ οδυνηρό. Βέβαια, πάντα στις δύσκολες εποχές κατέφευγε ο κόσμος στο θέατρο.

Σε δικά μου προσωπικά πένθη, αν δεν είχα το θέατρο, δεν θα τα έβγαζα πέρα. Όταν έχασα τον πατέρα μου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ερχόταν κάθε 5 λεπτά στο καμαρίνι μου. Το ίδιο και στην αδελφή μου, όταν ήταν να χειρουργηθεί» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:  

Πάολα – Τσαλίκης: Εξηγούν γιατί τραγούδησαν παρά το πένθος για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη (Videos)

Λιάγκας: Ξεσπά για τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν μετά την τραγωδία στα Τέμπη – «Δεν ντρεπόμαστε λίγο;» (Video)

«Joker 2: Folie a Deux»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Θαυμαστές κατέγραψαν σκηνή από την ταινία (Videos/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 07:53