search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:32
MENU CLOSE

Λιάγκας: Ξεσπά για τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν μετά την τραγωδία στα Τέμπη – «Δεν ντρεπόμαστε λίγο;» (Video)

06.03.2023 12:26
liagkas-new

Την αντίθεσή του στην απόφαση κάποιων καλλιτεχνών να τραγουδήσουν κανονικά στα κέντρα διασκέδασης όπου εμφανίζονται παρά το πένθος που βιώνει όλη η χώρα από την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη, εξέφρασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», ο παρουσιαστής εναντιώθηκε, σε υψηλούς τόνους, στους τραγουδιστές που βγήκαν στην πίστα, ενώ έκανε λόγο για ντροπή και κοροϊδία.

«Θα τα πω και για τους τραγουδιστές που τραγούδησαν και κοροϊδεύουν τον κόσμο… Τα λεφτά θα πάνε στα νοσοκομεία; Δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα; Ζητιάνοι είναι οι άνθρωποι; Έχασαν τα παιδιά τους! Πέθαναν τα παιδιά τους και οι ίδιοι. Είναι ζωντανοί νεκροί. Θα πάνε λέει τα λεφτά στο νοσοκομείο της Λάρισας… Επαίτες είναι οι άνθρωποι; Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα. Να ξανασυστηθούμε. Να ξέρετε ποιους δοξάζετε και ποιους ανεβάζετε! Και τους θεωρείτε ινδάλματα και είδωλα. Είτε είναι καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί.

Εμείς που ζούμε και δεν είχαμε και συγγενείς, θα το ξεπεράσουμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Κι εγώ το Σαββατοκύριακο πήγα με τα παιδιά μου κι έφαγα, πήγαμε για μπάνιο. Η ζωή συνεχίζεται. Αλί από αυτούς που έχασαν τα παιδιά τους… Που έχασαν τη ζωή τους» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

«Joker 2: Folie a Deux»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Θαυμαστές κατέγραψαν σκηνή από την ταινία (Videos/Photos)

Μάριος Ιορδάνου: «Έπαθα τρία εγκεφαλικά, είχε καεί ο εγκέφαλός μου – Ξαφνικά σταμάτησα να βλέπω» (Video)

Survivor All Star: Άφωνοι οι παίκτες με την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα – Το μήνυμα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:31