search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:47
MENU CLOSE

Σασμός – Spoiler: Η Στέλλα ομολογεί την αλήθεια για τον Φαρμάκη (Videos)

10.03.2023 13:13
sasmos-stella-new

Ανατρεπτικά θα είναι τα επόμενα επεισόδια του Σασμού με τη μια ανατροπή να διαδέχεται την άλλη στην επιτυχημένη σειρά του Alpha.

Η Αργυρώ γνωρίζει τον Τόλη, ενώ ο Μανώλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Θοδώρα για την Έλενα. Την ίδια ώρα, όλοι περιμένουν με ανυπομονησία τον γάμο του Αντώνη και της Μαρίνας.


Όλο το χωριό ετοιμάζεται για το χαρμόσυνο γεγονός, τη στιγμή που ο Αστέρης και η Αργυρώ προσπαθούν να κάνουν κι αυτοί τα δικά τους όνειρα, παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Ο Τόλης είναι χαρούμενος που γύρισε στο χωριό, ενώ ο Αστέρης του γνωρίζει την Αργυρώ. Η Στέλλα αναγκάζεται να ομολογήσει στους δικούς της την αλήθεια για τον Φαρμάκη, ενώ η Αιμιλία βρίσκεται σε δίλημμα απέναντι στον Παύλο και τον Ευθύμη, μη γνωρίζοντας αν πρέπει να ακολουθήσει τις επιταγές του νόμου ή την καρδιά της.

Ο Μανώλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Θοδώρα για την Έλενα, την ίδια στιγμή που ο Λευτέρης πέφτει στα δίχτυα της.

Διαβάστε επίσης:

Ο φάντης και το ρετσινόλαδο της τηλεθέασης

Maestro: Ξεκινούν τα γυρίσματα του δεύτερου Κύκλου

Οργισμένος ο Μικρούτσικος με τον Αμβρόσιο: «Ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου δεν σεβάστηκε ότι χάθηκαν παιδάκια» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:46