search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:48
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για Νικολάου: Μένει το πλιάτσικο με τις απευθείας αναθέσεις και η ντροπή όσων την υπερασπίζονταν

10.03.2023 20:28
syrizalogo

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για το γεγονός ότι τελικά η Σοφία Νικολάου δε θα είναι στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές.

Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση,  «η κα Νικολάου δεν θα είναι τελικά υποψήφια στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Μετά την εξέλιξη αυτή, μένουν δύο πράγματα: Η αποδεδειγμένη ζημία των δημοσίων ταμείων από το πλιάτσικο με τις απευθείας αναθέσεις σε ανύπαρκτες εταιρίες που πλέον διερευνάται από τη Δικαιοσύνη και η ντροπή δεκάδων στελεχών και υπουργών της ΝΔ που τόσο καιρό την υπερασπίζονταν με πάθος».

«Τώρα, αν αποπέμφθηκε από τα ψηφοδέλτια ή δεν είχε το θάρρος ούτε αυτό να κάνει ο κ. Μητσοτάκης και αποχώρησε οικειοθελώς, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Ας τα λύσουν μεταξύ τους» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Διαβάστε επίσης:

Βενιζέλος: Οι πολίτες απαιτούν λειτουργήσει η δικαιοσύνη, να διερευνηθεί το δυστύχημα από ανεξάρτητες επιτροπές – Τι είπε για τις υποκλοπές

Σκληρή πολιτική κόντρα για Σπίρτζη: Για κυνισμό τον κατηγορεί η κυβέρνηση- «Επιζητεί κοκορομαχίες στα συντρίμμια» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2023: Εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ η Σοφία Νικολάου – «Πόλεμος» διαρροών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:45