search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:28
MENU CLOSE

J2US: Η διαφορετική έναρξη και οι αναφορές στην πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη (Video)

11.03.2023 21:05
koklwnis

Στους τηλεοπτικούς δέκτες επέστρεψε το J2US με τον παρουσιαστή και παραγωγό τον Νίκο Κοκλώνη, να δηλώνει συγκλονισμένος για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Το J2US είναι εδώ στο καθιερωμένο του ραντεβού, βράδυ Σαββάτου, στον Alpha. Τίποτα όμως δεν είναι ίδιο. Και εμείς, όπως και εσείς, είμαστε ακόμη σε σοκ από την τραγωδία. Επικρατεί η θλίψη και ο πόνος. Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους των θυμάτων αν και όλα αυτά που λέω είναι λίγα και τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους», είπε ο παρουσιαστής υπό τους ήχους του «The Sound of silence» των Disturbed.

»Την προηγούμενη εβδομάδα, συμμετέχοντας και εμείς στο εθνικό πένθος, απείχαμε. Σήμερα όμως επιστρέψαμε λίγο διαφορετικά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μια ευχάριστη συντροφιά για όλους εσάς. Απόψε θα είναι ένα διαφορετικό J2US. Θα μείνουμε μόνο στην αγωνιστική μας διαδικασία και κάπως έτσι θέλω να καλωσορίσω τους κριτές μου. Καλώς ήρθατε αγαπημένοι μου κριτές», πρόσθεσε ο Νίκος Κοκλώνης, δίνοντας τον λόγο στην κριτική επιτροπή.

«Τα είπες όλα. Όλοι νιώθουμε περίεργα, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, υπάρχει αμηχανία», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Είναι δύσκολες οι μέρες που έχουμε περάσει και συνεχίζουμε να περνάμε. Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε. Θα προσπαθήσουμε όσο γίνεται να περάσουμε καλά για λίγες ώρες», πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή.

«Μαύρες σκοτεινές ημέρες αλλά τη στιγμή που σκέφτομαι τι περνάνε αυτοί οι άνθρωποι, μοιάζει η δική μου στεναχώρια σχεδόν γελοιογραφία. Πάμε, χωρίς υπερβολές, να μη κάνουμε ένα πάρτι ή μια γιορτή, να κάνουμε ένα παιχνίδι που θα μας απομακρύνει από το μαύρο», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Η καρδιά όλων μας έχει ραγίσει. Όλο αυτόν τον καιρό προσευχόμαστε για τους γονείς και για τους συγγενείς των παιδιών. Θα κάνουμε το καλύτερο μας για να περάσει ο κόσμος όσο γίνεται καλύτερα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Καίτη Γαρμπή.

Διαβάστε επίσης:

ΣΚΑΪ: Ντόμινο αλλαγών στο πρόγραμμα

Κώστας Χαρδαβέλας: «Διαφωνώ με την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ» (Video)

Πέθανε ο δημοσιογράφος Ντίνος Ροδόπουλος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05