search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:44
MENU CLOSE

Κρήτη: «Πονάω! Αφήστε με!» – Η παρενόχληση στις τουαλέτες δημοτικού σχολείου και οι εφιάλτες

12.03.2023 00:42
bullying2 new

Σοκάρει η μητέρα της 7χρονης, που έχει πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού και παρενόχλησης από συμμαθητές της σε σχολείο της Κρήτης.

«Το παιδί μου έχει εφιάλτες. Φωνάζει στον ύπνο του ”Αφήστε με, πονάω!”, όπως έλεγε και στα παιδιά που το παρενόχλησαν στις τουαλέτες του σχολείου», αναφέρει στο cretalive.gr η μητέρα της μαθήτριας της Α’ τάξης Δημοτικού.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, το παιδί βρισκόταν στην τουαλέτα του σχολείου την ώρα του διαλείμματος και παιδιά Ε’ τάξης τού έκαναν άσεμνες χειρονομίες.

Πρόκειται για τη δεύτερη καταγγελία που έγινε στο cretalive για το ίδιο σχολείο και η υπόθεση βρίσκεται πια στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Όπως αναφέρει η μητέρα της 7χρονης, τα παιδιά της κλωτσούν την τσάντα, την κοιτάνε αγριεμένα και η μικρή φοβάται να πάει στο σχολείο.

Πρόσφατα, έγινε μια εκδήλωση στον χώρο του σχολείου και το παιδί δεν ήθελε να παρευρεθεί για να μην είναι στον ίδιο χώρο με τα άλλα παιδιά.

Η μητέρα του παιδιού θέλει να μπορεί η κόρη της να είναι ασφαλής στο σχολείο, να μη χάσει την εμπιστοσύνη του. Το παιδί έχει ήδη ξεκινήσει συνεδρίες με παιδοψυχολόγο για να αντιμετωπίσει αυτό το περιστατικό. «Μέχρι πότε θα έχει αυτό το τραύμα στην ψυχή του;», αναρωτιέται η μητέρα του που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι συνέβη κάτι τέτοιο στο παιδί της και, μάλιστα, μέσα στο σχολείο.

Διαβάστε επίσης:

Ξυλοδαρμός αρχαιολόγου στο Μοναστηράκι – Τι αναφέρουν συνάδελφοί του (Video)

Καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες και στην Αττική – Βοριάδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας (Video)

Πανελλαδική απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 16 Μαρτίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50