search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:16
MENU CLOSE

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Έλαμψαν… δια της απουσίας τους – Γιατί δεν παραβρέθηκαν στα φετινά Όσκαρ (Video)

13.03.2023 13:45
lopez-affleck-new

Να… λάμψουν δια της απουσίας τους από τα φετινά Όσκαρ επέλεξαν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ, καθώς το ζευγάρι δεν έδωσε το «παρών» στην τελετή απονομής βραβείων.

Αν και κανένας από τους δύο δεν ήταν υποψήφιος για βραβείο, η παρουσία τους στο κόκκινο χαλί στις εκδηλώσεις του Χόλιγουντ ήταν αναμενόμενη.

Πάντως, η Τζένιφερ Λόπεζ μοιράστηκε σε Instagram Story ένα slideshow με τις αγαπημένες της εμφανίσεις στα Όσκαρ όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του ονειρικού γαλαζοπράσινου φορέματος που φόρεσε κατά την εμφάνισή της με τον Άφλεκ στα 75α ετήσια βραβεία Όσκαρ το 2003.

Δεν είναι σαφές γιατί το ζευγάρι επέλεξε να δει την τελετή από το σπίτι του με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι οι δυο τους έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα, η Λόπεζ ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του άλμπουμ της This Is Me… Now, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον έρωτά της για τον Άφλεκ, ενώ εκείνος ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της ταινίας του Air, ένα βιογραφικό αθλητικό δράμα το οποίο σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για ναρκωτικά: «Εγώ επέλεξα να θεραπευτώ» (Videos)

Όσκαρ 2023: Viral ο αγενής Χιου Γκραντ – Η σνομπ συνέντευξή του στο «σαμπανιζέ» χαλί (video)

Ανδρέας Μικρούτσικος: Επέστρεψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μετά την περιπέτεια της υγείας του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09