search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:11
MENU CLOSE

Εκλογές 2023: Κοινή συμπόρευση Μπογδάνου – Εμφιετζόγλου στις κάλπες

14.03.2023 17:17
mpogdanos-emfietzoglou-new

Το κόμμα «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.» του ανεξάρτητου βουλευτή Α’ Αθηνών Κωνσταντίνου Μπογδάνου ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την «Πατριωτική Ένωση» του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα «ΠΑΤΡΙ.ΔΑ.», κατόπιν συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του αποφάσισε την Τρίτη (14/3) την αποδοχή της πρότασης της «Πατριωτικής Ένωσης» για συνεργασία στις επόμενες εκλογές.

Ο πρόεδρος της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του αντιπροέδρου του κοινού σχήματος, ενώ οι αξιωματούχοι του κόμματός του, εντάσσονται στον κοινό μηχανισμό και άπαντες οι υποψήφιοί της στο κοινό ψηφοδέλτιο.

«Στελέχη, υποψήφιοι, η συστατικά κόμματα, που δεν αποδέχονται την κατά πλειοψηφία 9-1 του κορυφαίου οργάνου του κόμματος, αναστέλλουν τη συστράτευσή τους με την ΠΑΤΡΙΔΑ» αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: «Η συμπόρευση των δύο κομμάτων μας αποτελεί μόνο την αρχή ενός μεγάλου συνασπισμού υπό τη γενική ονομασία “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ“. Ο συνασπισμός ήδη έχει τη στήριξη και την επιδοκιμασία και των κομμάτων Ελληνική Ανατροπή, Πατριωτικός Σύνδεσμος, ΕΛΚΙΣ, Ενωμένη Ελλάδα-Νέα Ευρώπη, Εθνικό Πατριωτικό Κόμμα Ελλάδος, την στήριξη της Επιτροπής Ελληνισμού, του Ελληνικού Τμήματος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ, του Ελληνο-Ρωσσο-Αρμενικού Συλλόγου Φιλίας, ενώ συνοδεύεται από γενικό, ανοιχτό κάλεσμα σε κάθε κόμμα, φορέα και προσωπικότητα του πατριωτικού χώρου, ώστε να συμπηχθεί επιτέλους ο πατριωτικός συνασπισμός που έχουν ανάγκη η Ελλάδα και οι Έλληνες».

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στα Τέμπη: «Δημιουργική ασάφεια» της κυβέρνησης σχετικά με την υποψηφιότητα Καραμανλή

Τσαπανίδου: «Τέσσερα χρόνια τώρα ο Μητσοτάκης μοιράζει ευθύνες σε όλους και δεν αναλαμβάνει καμία» (video)

Κατρούγκαλος για Τέμπη: Να έρθει στη Βουλή και ο Χατζηδάκης – Δεν θα ανεχθούμε προσπάθεια συγκάλυψης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:07