search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:27
MENU CLOSE

Γλίτωσαν παρά τρίχα – Κεραυνός χτύπησε το αεροσκάφος των Λος Άντζελες Κλίπερς

16.03.2023 19:07
clippers

Αξέχαστο θα μείνει στους Λος Άντζελες Κλίπερς το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, οι οποίοι επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο από το Λος Άντζελες για το Ντένβερ. 

Ήταν ένα συννεφιασμένο απόγευμα και πολλοί από τους παίκτες είχαν πέσει για ύπνο κατά την πτήση τους για το Κολοράντο. Ξαφνικά, το αεροπλάνο έκανε στροφή προς τα αριστερά ακριβώς πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό. Το αεροσκάφος των Κλίπερς άρχισε να τρέμει και να κροταλίζει βίαια. Μετά ακούστηκε κάτι σαν έκρηξη, με κάποιους από τους επιτελείς της ομάδας να βλέπουν μια λάμψη στη δεξιά πλευρά του αεροπλάνου. Ένας κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο και ο κινητήρας ξαφνικά σταμάτησε εντελώς. Ευτυχώς για την ομάδα, ο κινητήρας ξεκίνησε να δουλεύει και πάλι έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το αεροσκάφος έχασε ύψος αρκετές φορές ενώ στη συνέχεια προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Κολοράντο.

Ήταν σίγουρα η πιο τρομερή εμπειρία που έζησαν οι περισσότεροι από τους επιβαίνοντες κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Ο προπονητής Tyronn Lue ανέφερε ότι χτυπήθηκαν από κεραυνό.

Το τρομακτικό περιστατικό έγινε γνωστό μόλις μερικές ημέρες πριν, με την ομάδα να κρατά επτασφράγιστο μυστικό την περιπέτεια που είχε στον αέρα.

Διαβάστε επίσης:

Λιονέλ Μέσι: Ζητά ανάλογο συμβόλαιο με του Εμπαπέ για να μείνει στην Παρί

FIFA: Παραμένει πρόεδρος μέχρι το 2027 ο Τζιάνι Ινφαντίνο

Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός ποδοσφαιριστής Μίμης Παπαϊωάννου (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09