search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 16:20
MENU CLOSE

Νέα προσαγωγή υπόπτου για την επίθεση σε Βαρουφάκη

16.03.2023 20:01
varoufakis_1403_new

Νέα προσαγωγή πραγματοποιήθηκε σήμερα από την αστυνομία στο πλαίσιο έρευνας για την επίθεση που δέχτηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 35χρονο ο οποίος προσήχθη αφού πρώτα εντοπίστηκε σε μπλοκ αντιεξουσιαστών στις σημερινές πορείες που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων και αναγνωρίστηκε από τα στελέχη της Κρατικής Ασφάλειας, που είχαν δει τα βίντεο από την επίθεση στον γραμματέα του ΜέΡΑ25.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως μέχρι σήμερα ουδέποτε είχε απασχολήσει τις αρχές με κάποιο αδίκημα, ενώ δεν έχει στο παρελθόν προσαχθεί ούτε για αναγνώριση στοιχείων.

Τα στελέχη της Κρατικής Ασφαλείας υπέβαλαν το προανακριτικό υλικό στην ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση, και εκείνη θα αποφασίσει εάν θα συλληφθεί ή θα κληθεί να καταθέσει στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Σημειώνεται πως ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 17χρονος που είχε συλληφθεί ως εμπλεκόμενος στον άγριο ξυλοδαρμό του κ. Βαρουφάκη, την περασμένη Παρασκευή.

Ένας 19χρονος, που επίσης είχε ταυτοποιηθεί για την επίθεση, θα μεταβεί την Παρασκευή, στις 13:00, στον ανακριτή, προκειμένου να καταθέσει.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στην Hellenic Train: Τηλεφώνημα για βόμβα στα γραφεία της

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στο κέντρο της πόλης μετά τις πορείες διαμαρτυρίας για τα Τέμπη (photos/videos)

Υπό κατάρρευση ο στόλος της ΟΣΥ – Ξεκόλλησε πόρτα από εν κινήσει λεωφορείο (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 16:20