search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 14:08
MENU CLOSE

Πρώτος σε τηλεθέαση πάλι ο «Σασμός». Επιβεβαίωση δυναμικής για τη «Γη της ελιάς»

17.03.2023 19:44
sasmosnew

Ακλόνητη η σειρά «Σασμός» παρέμεινε στην κορυφή της τηλεθέασης, παρότι αναμετρήθηκε χθες με τη «Γη της ελιάς» η οποία την Τετάρτη είχε αναγκαστικό… ρεπό λόγω Champions League στο Mega.

Τρίτη στις προτιμήσεις των τηλεθεατών ήταν η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» συγκεντρώνοντας τα βλέμματα σχεδόν ενός εκατ. τηλεθεατών. Μια θέση πιο πίσω πλασαρίστηκε το σόου «Survivor all star» και με τηλεθέαση που δείχνει να μην απειλεί με εκτοπισμό την σειρά του Alpha.

Υποχώρησε σε απόδοση, συγκριτικά με άλλες φορές, η βραδινή σειρά «Μαύρο ρόδο» του Mega, ενώ και το σατιρικό «Ράδιο αρβύλα» είχε διαφοροποιημένη απήχηση συγκριτικά με εκείνη που σταθερά σημείωνε προ Τεμπών.

Στο Top 10 της ημέρας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega αλλά και οι αθλητική ενημέρωση του σταθμού, το τηλεπαιχνίδι «Deal» έχει επίσης κάνει ντιλ με την τηλεθέαση τουλάχιστον τις τουλάχιστον δύο προηγούμενες ημέρες, ενώ η σειρά «Έρωτας φυγάς» του Open φλερτάρει πάλι με το 6%.

Διαβάστε επίσης:

«Είμαστε μαζί»: Οι συντελεστές της εκπομπής του ΑΝΤ1 δίνουν πρόγευση λιγο πριν από την πρεμιέρα

Άνετη επικράτηση του Alpha στη μοιρασιά της τηλεθέασης- Άνοδος για Star και ANT1

Αμεροληψία στην ενημέρωση ζητά ο κόσμος σύμφωνα με έρευνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 14:07