search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:29
MENU CLOSE

Δίλημμα «Μητσοτάκης ή χρεοκοπία» ως… άμυνα για τα Τέμπη

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2273
15/03/2023
18.03.2023 06:55
mitsotakis new

Εντάξει, όλοι αντιλαμβάνονται ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση μετά την τραγωδία των Τεμπών και ότι γίνεται προσπάθεια να «καλλωπιστεί» κάπως το τρωθέν προφίλ της, ωστόσο η προσπάθεια αυτή κάποιες φορές καταλήγει και σε… υπερβολές.

Για παράδειγμα ο βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Καιρίδης, μιλώντας προ ημερών στο Kontra Channel, έθεσε, ούτε λίγο ούτε πολύ το δίλημμα «Μητσοτάκης ή χρεοκοπία». Συγκεκριμένα είπε:

«Μου λέτε για τις δημοσκοπήσεις. Προφανώς υπάρχει κόστος. Και υπάρχει κλονισμός. Αλλά ο κλονισμός δεν αφορά μόνο τα πολιτικά. Βλέπετε ότι το χρηματιστήριο πέφτει, βλέπετε ότι το ομόλογο ανεβαίνει, βλέπετε ότι οι επενδυτές κουμπώνονται και βλέπετε ότι υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μόλις αμφισβητήθηκε η κυριαρχία Μητσοτάκη, εγώ σας μιλάω με απόλυτη ειλικρίνεια, όπου το μήνυμα είναι “προσέξτε μην πυροβολήσουμε τα πόδια μας”».

Όταν, μάλιστα, ο δημοσιογράφος ρωτά «άρα Μητσοτάκης ή χρεοκοπία;», ο βουλευτής επιμένει λέγοντας ότι «εγώ σας λέω τι λέει το χρηματιστήριο και η αγορά ομολόγων, τι λένε οι επενδυτές. Δικιά μας δουλειά να δώσουμε όλα τα δεδομένα στον κόσμο. Αυτό δεν μας κάνει αλαζόνες, αλλά με μεγάλη ταπεινότητα να πούμε ότι αλίμονο αν ξαναζήσουμε το 2015 και βρεθούμε με την πλάτη στον τοίχο».

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Έντονος προβληματισμός των υποψηφίων για τις δημοσκοπήσεις

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Μετά τη Λατινοπούλου έδιωξε και τη Μαρία Τζάνη

Κλέων Γρηγοριάδης: Τροχαίο ατύχημα είχε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 – Έπεσε με τη μοτοσικλέτα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:28