search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:56
MENU CLOSE

Επίθεση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στον Τσίπρα για την παραμονή Πολάκη – Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

18.03.2023 19:54
tsipras-polakis

Δριμεία επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξαπελυσαν με ανακοίνωσεις τους τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευση για παραμονή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια.

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «ο πολακισμός είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα». Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μία από τις γνωστές κωλοτούμπες του, πήρε πίσω τα περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια του κ. Πολάκη, δίχως ο βουλευτής να πάρει πίσω τις αθλιότητες που είχε αναρτήσει για δημοσιογράφους και δικαστές. Πρόκειται για την πιο τρανταχτή διάψευση κάποιων που διαφήμιζαν υποτιθέμενη στροφή του κ.Τσίπρα προς το κέντρο, αφού κέντρο και Πολάκης δεν χωρούν στην ίδια πρόταση. Ο κ. Πολάκης ήταν και παραμένει το άλλο πρόσωπο του κ. Τσίπρα».

Το ΠΑΣΟΚ από τη μεριά του τονίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι “το κόμμα των διαγραφών και των προγραφών”. Προφανώς η παρατήρηση αυτή αφορά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επιστροφή Πολάκη σημαίνει και ανοχή των προγραφών που εξαπέλυσε προ 20 ημερών εναντίον δημοσιογράφων και δικαστών.

Οφείλουμε ωστόσο να παρατηρήσουμε ότι η δήθεν μετριοπαθής στροφή του ΣΥΡΙΖΑ που τώρα λήγει άδοξα, είχε ξεκινήσει υπό ημερολογιακά δυσοίωνους ορους, καθώς είχε συμπέσει με την Κυριακή της Αποκριάς».

Από τη μεριά του, ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με την εξής ανακοίνωση:

«Σε μια στιγμή που η τραγωδία των Τεμπών απαιτεί χαμηλούς τόνους, ενσυναίσθηση και αναζήτηση της αλήθειας, η Ν.Δ επιλέγει τον δρόμο της επίθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή τις εσωτερικές του διεργασίες.

Στον κατήφορο της τοξικότητας, την αφήνουμε μόνη.

Είναι φανερό ότι επιδιώκει τον αποπροσανατολισμό από τις τραγικές ευθύνες τεσσάρων χρόνων διακυβέρνησής της.

57 νεκροί, οι οικογένειές τους και η ελληνική κοινωνία, απαιτούν την αλήθεια.

Γι’ αυτή θα αγωνιστούμε».

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: «Άμεσες απαντήσεις στα θέματα που εγείρει ο απερχόμενος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.»

ΣΥΡΙΖΑ: Ομόφωνη απόφαση επιστροφής Πολάκη στα ψηφοδέλτια

Οικονόμου: «17 μέρες ήταν αρκετές για να επιστρέψει ο πολακισμός στα λόγια του Τσίπρα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:56