search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:10
MENU CLOSE

Super League: Με το δεξί στα play off ο Ολυμπιακός, εύκολο διπλό με τον Βόλο (Video)

19.03.2023 19:48
makampou

Σε… περίπατο στο Πανθεσσαλικό εξελίχθηκε η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στα play off της Super League.

Οι Πειραιώτες νίκησαν 3-0 τον Βόλο, «κλειδώνοντας» το «τρίποντο» από το πρώτο ημίχρονο με τα τέρματα των Κασάμι (7΄) και Μπακαμπού (36΄), ενώ το… κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Φορτούνης στο 81΄.

Οι απειλητικές διαθέσεις του Ολυμπιακού φάνηκαν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και μόλις στο 7΄ άνοιξε το σκορ με τον Κασάμι, ο οποίος με δυνατό σουτ με το αριστερό έγραψε το 1-0. Με την άμυνα να έχει κυριαρχικό ρόλο και ελέγχοντας το ρυθμό, οι Πειραιώτες έψαξαν γρήγορα και το 2-0, το οποίο ήρθε στο 36΄, «κλειδώνοντας» το «διπλό». Ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, με την μπάλα να καταλήγει στον Μπακαμπού, ο οποίος με κεφαλιά σημείωσε το 14ο τέρμα του στη Super League.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός έπαιξε για να διαφυλάξει το 2-0 και το κατάφερε, ενώ όταν του δόθηκε η ευκαιρία για τέρμα το πέτυχε με σχετική άνεση. Συγκεκριμένα, στο 81΄ ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ από γωνία, στέλνοντας μπάλα στα δίχτυα και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Τσοκάνης, Λούνα, Ντέλετιτς, Πιρές (86′ Καρτάλης), Κάτσε (75′ Ταχάτος), Οζέγκοβιτς

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Μπα, Παπασταθόπουλος (84′ Ντόη), Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Κασάμι, Σαμασέκου, Χάμες (65′ Μασούρας), Φορτούνης (82′ Βαλμπουενά), Κανός (65′ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπακαμπού (82′ Αραμπί)

Διαβάστε επίσης:

Basket League: «Άλωσε» το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακος, 12η συνεχόμενη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Play Off: «Κοκκίνισε» ο Βόλος παρά το «μπλόκο» της ΕΛ.ΑΣ.

Νίκαια: Επεισόδια και άγριες συμπλοκές οπαδών του Ιωνικού και της Προοδευτικής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:10