search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:19
MENU CLOSE

Άλκης Καμπανός: Κομβική ημέρα για την εξέλιξη της δίκης – Καταθέτει η ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροψία του 19χρονου

20.03.2023 08:23
alkis_kampanos_new

Με μία από τις πιο κρίσιμες μαρτυρικές καταθέσεις συνεχίζεται σήμερα, Δευτέρα 20 Μαρτίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Στο βήμα του μάρτυρα θα ανέβει η Λήδα – Καλλιόπη Κοβάτση, ιατροδικαστής και διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, η οποία διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 19χρονου.

Στο πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης που υπέγραψε και περιλαμβάνεται στη δικογραφία, περιγράφονται πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και τα άκρα, από αιχμηρά αντικείμενα.

Ο θάνατος του Άλκη, κατά το ίδιο πόρισμα, «οφείλεται σε θανατηφόρες κακώσεις στα κάτω άκρα και σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις», αποδίδεται δηλαδή στο συνδυασμό των παραπάνω κακώσεων που προκάλεσαν οι δράστες.

Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται 12 νεαρά άτομα που βαρύνονται -μεταξύ άλλων- με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, από κοινού, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 20 Μαρτίου

Θανατηφόρο τροχαίο στη Μεσογείων – ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε πεζό (Video)

Θεσσαλονίκη: Πατέρας κλειδώθηκε με τα παιδιά του και δύο φιάλες υγραερίου στο αυτοκίνητό του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:19