search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:44
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Πατέρας κλειδώθηκε με τα παιδιά του και δύο φιάλες υγραερίου στο αυτοκίνητό του

19.03.2023 23:45
ekav_new

Οι αστυνομικές αρχές δέχθηκαν σήμερα μια καταγγελία, στις 20:30, από μία γυναίκα, ότι ο πρώην σύζυγός της και τα δίδυμα παιδιά της, περίπου τριών ετών ήταν κλειδωμένα σε όχημα στην περιοχή του Μελισσοχωρίου Θεσσαλονίκης και ότι μυρίζει υγραέριο.

Αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σημείο, έσπασαν το τζάμι και απεγκλώβισαν τα παιδιά και τον πατέρα από το όχημα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπήρχε οσμή υγραερίου και τα παιδιά ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Τα δίδυμα παιδιά διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο η ζωή τους.

Ο πατέρας διακομίστηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν δύο φιάλες υγραερίου ενώ διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στα Τέμπη: Τι αναμένεται να καταθέσουν ο σταθμάρχης και ο επιθεωρητής

Το σοκαριστικό μήνυμα του δολοφόνου από την Ξάνθη: «Αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου θα σας σκοτώσω όλους» (Video)

Πορεία μνήμης στη Θεσσαλονίκη: «Νικήσαμε το φοβερό Ολοκαύτωμα», είπε η 81 ετών Εβραία, Εστέρ Σολ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:44