search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:37
MENU CLOSE

Διόνυσος: Διάρρηξη από επαγγελματίες στη βίλα με τους πίνακες «βλέπει» η Αστυνομία

20.03.2023 18:15
Κορωνοϊός: Και παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας και διέρρηξε δυο σπίτια! - Media

«Επαγγελματικό» ήταν το «χτύπημα» των διαρρηκτών στην κινηματογραφική ληστεία σε μεζονέτα στον Διόνυσο, ενώ αυτό που εξετάζουν είναι το αν οι διαρρήκτες γνώριζαν για τους πίνακες γνωστών ζωγράφων, που είχε ο ιδιοκτήτης στο υπόγειο της μεζονέτας.

Μετά και την κατάθεση του επιχειρηματία, ο οποίος ανέφερε πως του έκλεψαν και έγγραφα της εταιρείας του, το σενάριο αυτό φαίνεται να κερδίζει έδαφος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η διάρρηξη έγινε αντιληπτή στις 7:40 το πρωί του Σαββάτου ενώ υπολογίζεται πως έγινε μεταξύ του απογεύματος της Παρασκευής και του πρωινού του Σαββάτου, καθώς, όπως υποστήριξε ο επιχειρηματίας, έλειπε για επαγγελματικούς λόγους το διάστημα αυτό και δεν βρισκόταν κανείς στο σπίτι.

Μπορεί οι διαρρήκτες να προνόησαν να απενεργοποιήσουν τις κάμερες ασφαλείας στη μεζονέτα και να πάρουν το καταγραφικό των καμερών μαζί τους φεύγοντας, ωστόσο αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν πως ένα μοιραίο λάθος που έκαναν μπορεί να οδηγήσει στη σύλληψή τους καθώς ένας εκ των δραστών φέρεται πως έβγαλε και ξέχασε το γάντι που φόραγε προκειμένου να μην αφήσει αποτυπώματα.

Το γάντι το οποίο εξετάζεται ήδη στα εγκληματολογικά της ΕΛΑΣ είναι σκισμένο κάνοντας τους αστυνομικούς να υποθέτουν πως κατά την διάρκεια που άνοιγαν τα χρηματοκιβώτια με τη χρήση τροχού συνέβη κάποιο μικρό ατύχημα με αποτέλεσμα ο δράστης να βγάλει το γάντι του.

Διαβάστε επίσης:

Παρέμβαση Ντογιάκου για Μετρό Πειραιά – Σοβαρές καταγγελίες για 391 βλάβες και εισροή υδάτων

Τέμπη: «Ξύπνησε» από το κώμα η 25χρονη που νοσηλεύεται στο «Παπανικολάου»

Άλκης Καμπανός: «Είχε τραύματα από πέντε διαφορετικά όπλα – Και έξω από νοσοκομείο να γινόταν, δεν θα επιβίωνε» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:36