search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:22
MENU CLOSE

Διόνυσος: Διέρρηξαν μεζονέτα και άρπαξαν 200.000 ευρώ, πίνακες ζωγραφικής και κοσμήματα (Video)

20.03.2023 12:19
astynomia peripoliko new

«Χρυσή» αποδείχθηκε η λεία διάρρηξης που σημειώθηκε στον Διόνυσο. Οι διαρρήκτες εισέβαλαν σε μεζονέτα της περιοχής και έκλεψαν, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη,  200.000 ευρώ, πίνακες ζωγραφικής και κοσμήματα.

Η διάρρηξη έγινε το πρωί του Σαββάτου όταν οι διαρρήκτες παραβίασαν την μπαλκονόπορτα του σπιτιού που βρίσκεται στον 1ο όροφο.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το σπίτι έχει τρία χρηματοκιβώτια, τα οποία κατάφεραν και άδειασαν οι διαρρήκτες, αφού τα άνοιξαν με τροχό.

Πριν αποχωρήσουν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πήραν και το καταγραφικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στο σπίτι.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

Διαβάστε επίσης

Ξεκινά ο προσεισμικός έλεγχος των δημόσιων κτιρίων – «Να μην γίνουν από… απόσταση , όπως στο παρελθόν», λέει ο Παναγιώτης Καρύδης (Video)

Ξάνθη: «Χειροπέδες» σε τρία ακόμα άτομα για τη δολοφονία του 46χρονου (Video)

Καβγάς Μαυροειδάκου – Παγώνη για τον οδηγό του γερανού: «Άριστα έκανε ο συνάδελφος» – «Αν ήταν το παιδί σας εκεί;» (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:18