search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:04
MENU CLOSE

Καβγάς Μαυροειδάκου – Παγώνη για τον οδηγό του γερανού: «Άριστα έκανε ο συνάδελφος» – «Αν ήταν το παιδί σας εκεί;» (videos)

20.03.2023 10:47
pagoni_mayroeidakos-transformed

«Αρπάχτηκαν» στον αέρα του ΣΚΑΪ η Ματίνα Παγώνη με τον γενικό γραμματέα Ειδικών Φρουρών, Στράτο Μαυροειδάκο για το αδιανόητο περιστατικό με τον γερανό στην Ακαδημίας, με τον δεύτερο να δηλώνει ότι ο οδηγός του οχήματος της Τροχαίας έπραξε… «άριστα»!

Ο Στράτος Μαυροειδάκος επέμεινε σε όλη τη διάρκεια της τοποθέτησής του ότι ο οδηγός του γερανού που ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα κάνοντας παράλληλα επικίνδυνους ελιγμούς ανάμεσα σε πολίτες «ενήργησε άκρως επαγγελματικά», θέση που είχε εκφράσει και χθες…

«Όσον αφορά τον γερανό εγώ δεν είδα κάτι παράνομο ή περίεργο σε ό,τι αφορά την κίνησή του. Ο συνάδελφος ενήργησε άκρως επαγγελματικά. Πήγαν να τον εγκλωβίσουν», είπε χαρακτηριστικά.

Η επιμονή του Στράτου Μαυροειδάκου να «αθωώσει» την άκρως επικίνδυνη συμπεριφορά του συναδέλφου του προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ματίνας Παγώνη.

«Αν ήταν το παιδί σας εκεί και περνούσε αυτό το φορτηγό με αυτή την ταχύτητα τι θα κάνατε;» ρώτησε φανερά εκνευρισμένη η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ. 

«Tι λέτε κυρία Παγώνη! Αριστα έκανε ο συνάδελφος!», απάντησε ο Στράτος Μαυροειδάκος για να του πει η Ματίνα Παγώνη: «έ όχι δεν έκανε άριστα, αν ήταν τα παιδιά σας δεν θα το λέγατε, δεν είναι δυνατόν να περνάς με αυτή την ταχύτητα».

Ο Μαυροειδάκος επέμεινε να διαψεύδει το βίντεο λέγοντας ότι ο οδηγός του γερανού «δεν στράφηκε εναντίον κανενός πολίτη, θα ήταν στο 401 και ο γερανός που πληρώνετε εσείς κι εγώ θα καιγόταν. Άκρως επαγγελματική η συμπεριφορά του».

«Δεν είναι δυνατόν με τέτοια ταχύτητα και με τόσο κόσμο να περνάς έτσι» απάντησε η Ματίνα Παγώνη. «Δύο κάδους βλέπω εγώ, δεν βλέπω κόσμο. Και έναν που κάθεται στην άκρη» της απάντησε ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών. «Α δεν βλέπετε κόσμο; Δεν τον βλέπετε;» ανταπάντησε η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

«Δεν υπάρχει διαδήλωση εδώ να το ξεκαθαρίσουμε. Οταν βγαίνει ένας πεζός στον δρόμο και βγάζει κάδους ο αστυνομικούς θα διώξει τους κάδους», επέμεινε σε έντονο ύφος ο Στράτος Μαυροειδάκος… «Προβλέπεται να απεγκλωβίζεται όταν του βάζουν οδοφράγματα για να μην τον κάψουν ζωντανό» πρόσθεσε ο ειδικός φρουρός προκαλώντας την αντίδραση και του Δημήτρη Οικονόμου ο οποίος τον ρώτησε: «Με ποιον τρόπο, με το να σκοτώσει κόσμο;».

«Ο αστυνομικός δεν πλησιάζει κανέναν πολίτη. Χτυπάει τους κάδους. Ακρως επαγγελματική η συμπεριφορά του…» επανέλαβε ο Μαυροειδάκος…

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Ποια μέτρα παραμένουν σε ισχύ – Τι θα γίνει από Σεπτέμβρη (Video)

Θεσσαλονίκη: Απόστρατος ο 62χρονος που κλειδώθηκε με τα παιδιά του στο ΙΧ και άνοιξε φιάλη υγραερίου

Στο Σύνταγμα το Ιππικό: Σπάνιες εικόνες στο κέντρο της Αθήνας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:01