search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 09:28
MENU CLOSE

Καλλιθέα: Εικόνες σοκ σε κέντρο ΑμεΑ – Αγοράκι «ακροβατεί» σε παράθυρο τρίτου ορόφου (photos)

21.03.2023 13:56
kentroamea_kalithea

Σοκάρουν οι εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν ένα 11χρονο αγοράκι να ακροβατεί στο περβάζι παραθύρου τρίτου ορόφου, σε κέντρο «ειδικών θεραπειών» για παιδιά ΑμεΑ στην Καλλιθέα.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη το μεσημέρι.

Το 11χρονο αγοράκι ακροβατούσε – άγνωστο για πόση ώρα – από την μια πλευρά του παραθύρου στην άλλη, ενώ το πλησίασε ακόμα ένα παιδάκι από το εσωτερικό τραβώντας την κουρτίνα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα kallitheaonline.gr.

Κάτοικος της περιοχής ενημέρωσε τις Αρχές, έχοντας φωτογραφίσει και το περιστατικό με το κινητό του τηλέφωνο.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν ένα άτομο φερόμενο ως υπεύθυνο του κέντρου και τρεις εργαζόμενους και τους οδήγησαν στο κρατητήριο.

Το περιστατικό είχε καταγγείλει μεταξύ άλλων την προηγούμενη Παρασκευή, η Νένα Χρονοπούλου με ανάρτησή της στο Facebook.

«14/3/2023 – Παιδί περπατάει πάνω σε πεζούλι του παραθύρου του 3ου ορόφου του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών (είναι στον 3ο όροφο) το βλέπουν οι γείτονες, καλούν την αστυνομία και τη 4ΑΜΕΑ, γιατί είχαν παρακολουθήσει τηλεοπτικές εκπομπές που είχαν γίνει καταγγελίες για το συγκεκριμένο κέντρο εδώ και ένα χρόνο. Φτάνει η ομάδα ΔΙΑΣ και προσάγει τέσσερις από τους υπευθύνους-ανευθύνους του συγκεκριμένου κέντρου ειδικών θεραπειών στην Καλλιθέα και αυτή τη στιγμή είναι στο Αυτόφωρο» έγραψε η Νένα Χρονοπούλου η οποία είναι εθελόντρια γραμματέας του Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου «4amea».

Διαβάστε επίσης:

Σέρρες: Πυροβόλησαν τουλάχιστον 10 φορές αδέσποτο σκύλο – Βρέθηκε νεκρός στα σκουπίδια

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 12χρονος που έπαθε ηλεκτροπληξία προσπαθώντας να φορτίσει το κινητό του

Θρίλερ στη Φλώρινα: 48χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έδειξε η νεκροψία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 09:23