search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:49
MENU CLOSE

Νέα Σμύρνη: Επέστρεψε στη δομή ανηλίκων η 14χρονη – Ποινική δίωξη στους τρεις συλληφθέντες για μαστροπεία

21.03.2023 18:21
sexual-abuse-1-new

Στη δομή της Νέας Σμύρνης επέστρεψε η 14χρονη μαθήτρια που φέρεται να κακοποιούνταν σεξουαλικά από τρία άτομα και καταθέτει στην ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση μαστροπείας.

Το 14χρονο κορίτσι, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί, εντοπίστηκε από τις Αρχές και επέστρεψε σε ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη που διέμενε.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής η ΕΛΑΣ έχει συλλάβει τρεις άνδρες, ηλικίας 24, 25 και 29 ετών, ενώ αναζητείται ένας ακόμη, που είχαν συναντηθεί με την ανήλικη σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Νωρίτερα, στους τρεις άνδρες ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Ειδικότερα, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ασκήθηκε στους τρεις άνδρες ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, για τα εξής αδικήματα: Μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία.

Οι τρεις κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για τις απολογίες τους, για την ερχόμενη Παρασκευή.

Τι ισχυρίζονται οι συλληφθέντες

Οι τρεις άνδρες, ηλικίας 24, 25 και 29 ετών, που έχουν συλληφθεί έως τώρα, ισχυρίζονται ότι η 14χρονη πήγε με την θέλησή της μαζί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η 14χρονη έφευγε τακτικά το τελευταίο διάστημα από τη δομή και επέστρεφε μόνη της μετά από πολλές ώρες.

Μια κοινωνική λειτουργός ενημερώθηκε από μια φίλη της 14χρονης ότι η τελευταία είχε γνωρίσει έναν άνδρα και πήγαινε μαζί του. Η 14χρονη έφυγε πάλι το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 19 Μαρτίου και επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας.

Παράλληλα, η αδερφή της, ηλικίας 16 ετών, πήρε σε κάποια στιγμή το κινητό τηλέφωνο της 14χρονης και διαπίστωσε, ότι είχε συνομιλίες και ανταλλαγές μηνυμάτων με άνδρες.

Στη συνέχεια, η ανατριχιαστική ιστορία κακοποίησης, που ξυπνά μνήμες από την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία της κοινωνικής λειτουργού, η οποία ενημέρωσε σχετικά την ΕΛΑΣ που συνέλαβε τρία άτομα, τα οποία είχαν συναντηθεί με την ανήλικη σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Η 14χρονη επέστρεψε στη δομή φιλοξενίας χθες το πρωί, Δευτέρα 20 Μαρτίου, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε και πάλι, ενώ έως αυτή την ώρα είναι άγνωστο πού βρίσκεται.

Οι αστυνομικές έρευνες για την υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Χαλασμένα συστήματα εξαερισμού, έλλειψη ελέγχων πυρασφάλειας – Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι σε ΣΤΑΣΥ και ΗΣΑΠ

Κάσος: 10 λόγοι για να κάνετε Πάσχα στο όμορφο νησί του Αιγαίου (photos)

Θεσσαλονίκη: Δημιούργησε «κλώνο» του κινητού του και του απέσπασε 10.000 ευρώ – Πώς έκανε την απίστευτη απάτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:48