search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 01:08
MENU CLOSE

Ακρίβεια στα καύσιμα: «Δεν θα ξαναδούμε φτηνή βενζίνη 1,60-1,70 ευρώ το λίτρο» – «Το 60% είναι φόροι» (Video)

22.03.2023 12:35
Κλάδος καυσίμων: Δραματική υποχώρηση κατανάλωσης κατά 30% τον Δεκέμβριο - Media

Στα ύψη συνεχίζουν να παραμένουν οι τιμές των καυσίμων, παρότι η τιμή του αργού πετρελαίου καταγράφει παγκοσμίως μεγάλη πτώση διεθνώς.

Η τιμή της αμόλυβδης παραμένει λίγο κάτω από τα 2 ευρώ το λίτρο, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι πολύ δύσκολα θα έχουν κάποια αποκλιμάκωση το επόμενο διάστημα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την πρόεδρο της Ένωσης Βενζινοπωλών Νομού Αττικής, Μαρία Ζάγκα, θα πρέπει να ξεχάσουμε για πάντα την «φτηνή» βενζίνη, σε τιμή γύρω στο 1,60-1,70 ευρώ το λίτρο.

«Αν έχει πέσει 0,05 ευρώ το πετρέλαιο κίνησης, έχει πέσει 0,02 λεπτά η αμόλυβδη. Αυτή τη στιγμή το πετρέλαιο είναι στα 1,60-1,62 ευρώ το λίτρο σε κανονικές τιμές, ενώ η απλή αμόλυβδη είναι στα 1,85 ευρώ το λίτρο, μέσο όρο στην Αττική», τόνισε μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (22/3) στο Open η Μαρία Ζάγκα.

«Δεν το πιστεύω ότι θα το δούμε ποτέ το 1,6-1,7 ευρώ στη βενζίνη», πρόσθεσε.

«Είμαι – δεν είμαι υποψήφια εγώ θα το λέω πάντα: Όταν έχουμε το 60% της τιμής φόρο και ΦΠΑ πώς περιμένετε να δούμε φτηνή (σ.σ. βενζίνη). Τελειώσαμε! Δεν πρόκειται να δούμε φτηνή βενζίνη στην Ελλάδα και πετρέλαιο», τόνισε καθώς το όνομά της είχε συνδεθεί με υποψηφιότητα με τη Νέα Δημοκρατία το προηγούμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης:

Αργία 25η Μαρτίου: Πώς θα πληρωθούν όσοι δουλέψουν

«Σπίτι μου»: Ξεκινά το πρόγραμμα για χαμηλότοκα δάνεια σε νέους – Οι δικαιούχοι και οι όροι (Video)

Ποιοι μπορούν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα για τη στέγαση ευάλωτων νέων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58