search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:11
MENU CLOSE

Τομ Κρουζ: Πώς η Σαϊεντολογία τον οδήγησε να μην έχει «κανένα ρόλο» στη ζωή της 16χρονης κόρης του (Photos)

22.03.2023 19:30
cruise and holmes

Ο Τομ Κρουζ εξακολουθεί να είναι αποξενωμένος από την κόρη του, Σούρι Κρουζ, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με την Page Six, o σταρ του «Mission: Impossible», 60 ετών, δεν έχει δει τη 16χρονη κόρη του εδώ και πολύ καιρό και δεν είναι μέρος της ζωής της.

Ο σταρ του κινηματογράφου μαζί με την τότε σύντροφό του, Κέιτι Χολμς, απέκτησαν την κόρη τους τον Απρίλιο του 2006, αλλά μετά τον χωρισμό τους το 2011, πατέρας και κόρη απομακρύνονταν όλο και περισσότερο.

Ο Τομ παραδέχτηκε το 2012 ότι δεν είχε δει τη Σούρι για τρεις μήνες αμέσως τον χωρισμό του από την 44χρονη σήμερα Χολμς.

«Ακούστε, όταν υπάρχει διαζύγιο… τα πράγματα αλλάζουν», είπε το 2013. «Δεν είναι ιδανική συνθήκη. Δεν είναι ιδανική κατάσταση».

Ο σταρ του Top Gun ομολόγησε ότι οι δεσμοί του με τη Σαϊεντολογία είχαν παίξει καθοριστικό ρόλο στο γιατί χωρίστηκε από το παιδί του.

Όταν ρωτήθηκε αν η Χολμς τον είχε εγκαταλείψει «εν μέρει για να προστατεύσει τη Σούρι από τη Σαϊεντολογία», ο Τομ απάντησε εκείνη τη στιγμή, «αυτός ήταν ένας από τους ισχυρισμούς, ναι».

Το 2016, η αμφιλεγόμενη εκκλησία κατηγορήθηκε για άλλη μια φορά ότι κράτησε τον Τομ και τη Σούρι χώρια επειδή, σύμφωνα με τους κανόνες της, τα μέλη απαγορεύεται να συναναστρέφονται με μη πιστούς.

Δεδομένου ότι ούτε η Σούρι ούτε ο Χολμς ήταν μέλη, ο Τομ δεν μπορούσε να έχει σχέση με καμία από τις δύο.

«Αυτή είναι η απώλειά του, το πρόβλημά του», είπε μια πηγή στο Page Six εκείνη την εποχή. «Πρέπει να έχει πραγματικά υποστεί πλύση εγκεφάλου».

Η πρώην Σαϊεντολόγος Λία Ρεμίνι είπε στο The Post το 2020 ότι η Σαϊεντολογία θεωρεί τη Χολμς «κατασταλτικό άτομο», που είναι «εχθρός», και ως εκ τούτου ο Τομ πιστεύει ότι «δεν μπορεί να συνδεθεί με τη Σούρι».

Διαβάστε επίσης:

Καταιγιστικός Μουτσινάς για τη συνέντευξη Μητσοτάκη στον Θεοδωράκη – «Δεν μπορεί να βάλει κάποιος πλάτη με τη ζωή του»

Ζιζέλ: Όλα όσα γράφτηκαν για το διαζύγιο μου είναι λάθος (Photos/Video)

Νίκος Μουτσινάς για Ανδρέα Μικρούτσικο και Όλγα Τρέμη: «Η εταιρεία δεν μπορεί να τον προστατεύσει;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:08