search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:35
MENU CLOSE

Μάντζος: Ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να είναι σε αντιστοιχία με το διογκούμενο ρεύμα των πολιτών που ζητά αλλαγή σελίδας

23.03.2023 16:22
mantzos_new

«Το σύστημα Μητσοτάκη αντιδρά λυσσαλέα, γιατί μοναδικός του στόχος είναι η διατήρηση της εξουσίας» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος, απαντώντας στην επίθεση που εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά του Νίκου Ανδρουλάκη.

«Είναι το ίδιο σύστημα που έχει τις καθοριστικές ευθύνες για την τραγωδία των Τεμπών.

Είναι το σύστημα Μητσοτάκη, που οργάνωσε το παρακράτος των υποκλοπών και τη συγκάλυψη των υπευθύνων στιγματίζοντας τη χώρα διεθνώς.

Είναι το σύστημα, που έχει ταυτιστεί με το πελατειακό και βαθύ κράτος του αναχρονισμού διορίζοντας σχεδόν παντού κομματικά στελέχη χωρίς ίχνος αξιοκρατίας.

Είναι το σύστημα, που επί των ημερών του, διευρύνθηκαν οι κοινωνικές ανισότητες γιατί στηρίχθηκαν προνομιακά και συνειδητά τα μεγάλα και ισχυρά συμφέροντα. Ακόμη και με τους πολύτιμους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης.

Προφανώς στις κυβερνήσεις συνεργασίας τόσο το πρόσωπο του Πρωθυπουργού όσο και η σύγκλιση σε προγραμματικές θέσεις, είναι θέμα συζήτησης μεταξύ των κομμάτων, που προτίθενται να συμφωνήσουν.

Η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να είναι σε σαφή αντιστοιχία με το διογκούμενο ρεύμα των πολιτών, που έχει ως αίτημα το: “Αρκετά ως εδώ, τώρα είναι η ώρα για αλλαγή σελίδας”. Να διασφαλίζουν τις προοπτικές της χώρας και του λαού.

Αυτό οφείλουν να το καταλάβουν όλοι», καταλήγει ο κ. Μάντζος.

Διαβάστε επίσης:

Ξέπλυμα χρήματος: Την κλήση Βουρλιώτη στη Βουλή ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από αποκάλυψη για υπουργό και σύμβουλο στο Μαξίμου

Υποκλοπές: «Γιατί ο Μητσοτάκης σχεδίαζε την αποπομπή Μενουδάκου-Ράμμου;», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ – Η αποκάλυψη Ανδρουλάκη

Μητσοτάκης: «Προστατευμένες οι καταθέσεις των Ελλήνων – Ισχυρό το ελληνικό τραπεζικό σύστημα» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:32