search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:25
MENU CLOSE

Ζιζέλ Μπούντχεν: Δεν αποκλείει την επιστροφή της στην πασαρέλα (Photos)

23.03.2023 12:23
zizel-new

Για το διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι, τα παιδιά της, αλλά και την ενδεχόμενη επιστροφή της στο μόντελινγκ μίλησε η Ζιζέλ Μπούντχεν.

Το διάσημο μοντέλο φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο τoυ περιοδικού Vanity Fair και παραχώρησε μία συνέντευξη, στην οποία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πασαρέλα.

«Ποτέ δεν λέω ποτέ, γιατί το μόνο πράγμα για το οποίο είμαι σίγουρη στη ζωή μου είναι η αλλαγή» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενη σε άσχημες συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει στον χώρο τόνισε:

«Έπρεπε να επιβιώσω. Πολλές φορές μου φέρονταν σαν να είμαι αντικείμενο, σαν να μην έχω συναισθήματα».

Αποκάλυψε δε, ότι πολλές ήταν οι φορές που σκέφτηκε να εγκαταλείψει το μόντελινγκ πολύ νωρίτερα, αλλά δεν ήθελε να αποτύχει.

Στη συνέχεια, η Ζιζέλ Μπούντχεν μίλησε για το διαζύγιό της από τον σταρ του NFL, Τομ Μπρέιντι διαψεύδοντας τις φήμες που αποδίδουν την αιτία του χωρισμού τους στο ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε ότι εύχεται πάντα για το καλό του πρώην της.

«Το πιο τρελό πράγμα που έχω ακούσει ποτέ. Αν υπάρχει ένα άτομο που θέλω να είναι ο πιο ευτυχισμένος στον κόσμο, είναι αυτός, πιστέψτε με. Θέλω όλα του τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα» είπε.

Σημείωσε μάλιστα, ότι η απόφαση τους δεν σημαίνει ότι «δεν αγαπούν» ο ένας τον άλλον. «Απλώς σημαίνει ότι για να είσαι αυθεντικός και να ζήσεις αληθινά τη ζωή που θέλεις να ζήσεις, πρέπει να έχεις κάποιον που μπορεί να σε συναντήσει στη μέση» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Greece: Χαμός ανάμεσα σε Γκότση και Καραγκούνια – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια (Video)

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε δείπνο με τον CEO του Netflix και Βαρντάλος, Μενούνος, Στάμος

Τομ Κρουζ: Πώς η Σαϊεντολογία τον οδήγησε να μην έχει «κανένα ρόλο» στη ζωή της 16χρονης κόρης του (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:24