search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:04
MENU CLOSE

Αμαλιάδα: Αγόρι πυροβόλησε με καραμπίνα τη 10χρονη αδελφή του! (video)

24.03.2023 11:04
peripoliko_new

Ένα κορίτσι περίπου δέκα ετών πυροβολήθηκε με καραμπίνα από τον αδερφό του, το πρωί της Παρασκευής σε συνοικισμό της Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με το ilialive, το περιστατικό έγινε στο σπίτι του παππού των παιδιών, στον Αγ. Ιωάννη της Αμαλιάδας, όπου ο 14χρονος πήρε την καραμπίνα του παππού του, ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο και «για παιχνίδι» πυροβόλησε προς το μέρος της αδερφής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το γεγονός ότι ο 14χρονος δεν μπορούσε να σηκώσει ψηλότερα την καραμπίνα, αποσόβησε τα χειρότερα και έτσι τα σκάγια από τον πυροβολισμό βρήκαν το κορίτσι στο πόδι.

Το κοριτσάκι με τραύμα στο μηρό μεταφέρθηκε στη Ν.Μ. Αμαλιάδας και διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία της Αστυνομίας.

Τις επόμενες ώρες, το κοριτσάκι θα μπει στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί το τραύμα, ενώ ευτυχώς οι γιατροί εκτιμούν ότι η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κρατείται ο παππούς των παιδιών, ο 14χρονος αδερφός του κοριτσιού, ενώ έχει προσαχθεί και η μητέρα τους και εξετάζονται για το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Στάχτη έγινε εστιατόριο στο ισόγειο πολυκατοικίας – Απεγκλώβισαν μωρό και άλλους τέσσερις (Photo/Video)

Ηλιούπολη: Στην ανακρίτρια ο προπονητής Τάε Κβον Ντο – «Ανοίγει» η έρευνα, στο «μικροσκόπιο» κινητά και υπόλογιστές

Νέα Σμύρνη: Απολογούνται οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:02