search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:45
MENU CLOSE

Τηλεόραση 2023: Όπισθεν ολοταχώς με αφορμή την δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου

24.03.2023 14:46
mikroutsikos-new

Έχει ενδιαφέρον η αλα καρτ ευαισθησία των εκπροσώπων του τηλεπολτού. Το βλέπουμε να συμβαίνει τα τελευταία 24ώρα με αφορμή δήλωση του αμετροεπούς  Ανδρέα Μικρούτσικου που αφορούσε στην Όλγα Τρέμη στο πλαίσιο συνέντευξης σε περιοδικό.

Η τηλεόραση ως μεγεθυντικός φακός άρχισε να προσδίδει  ανησυχητικά διογκωτικές διαστάσεις στο επίμαχο απόσπασμα της συνέντευξης. Αλλοίμονο. «Βούτυρο στο ψωμί» εκπομπών που υπηρετούν τον σουσουδισμό.

Ο πανελιστας υποστήριξε πως ό,τι είπε στη συνέντευξη το είπε νομίζοντας ότι δεν θα καταγραφεί. Ό,τι όσα είπε αναφέρθηκαν στο πλαίσιο χαλαρής κουβέντας, ότι ήταν off the record. Η συνέντευξη, χαλαρή κουβέντα; Off the record με δημοσιογράφο; Ο  πανελίστας,  διαβόητος υπηρέτης ριάλιτι εκπομπών της τηλεόρασης του ’90, εμφανιζόταν σαν να κατέβηκε στη γη από το διάστημα. Ό,τι δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο δημοσιογράφος διατείνεται ότι μια ερώτηση έκανε- «Ανδρέα, όντως έκανες ιδιαίτερα στην Όλγα Τρέμη;»- και ότι ο πανελίστας πήρε φόρα κι έλεγε.  Υποστήριξε ό,τι δεν είχε πρόθεση να «παγιδεύσει» τον Μικρούτσικο. Τον λόγο για τον οποίον διατήρησε στο κείμενο της συνέντευξης, το σημείο εκείνο το άσχετο με την ερώτηση, δεν τον ανέφερε πάντως.

Με αφορμή το τηλεκουτσομπολιό  ο διευθυντής του περιοδικού, από το  πάνελ εκπομπής, ανταγωνιστικής προς εκείνη στην οποία είναι πανελίστας ο Ανδρέας Μικρούτσικος, υπεραμύνθηκε του εντύπου του και του δημοσιογράφου που πήρε τη συνέντευξη.

Εν τω μεταξύ έχει στηθεί ένα γαϊτανάκι από έναν τηλεοπτικό εσμό, χωρίς ίχνος σεβασμού σε έναν άνθρωπο ο οποίος συζητιέται ερήμην του. Για μια προσωπική στιγμή. Χωρίς να το έχει επιδιώξει, χωρίς να το έχει προκαλέσει, ρίχτηκε  βορά στην αρένα του τηλεοπτικού σουσουδισμού. 

Το ανδρικό «κατόρθωμα»  αποτέλεσε είδηση, πρωτοσέλιδη, σε μερίδα του Τύπου. Ανοριακό καρακατσουλιό με κανιβαλικές τάσεις για ψιχία τηλεθέασης, κάποια κλικς και με την ελπίδα για πρόσκαιρη αύξηση στην κυκλοφορία κάποιων έντυπων ΜΜΕ.

Έχει ενδιαφέρον  να εξηγούσε κάποιος ποιοι κανόνες δεοντολογίας και ποιες διατάξεις του νόμου για τα ΜΜΕ προβλέπουν τέτοια διαχείριση, τέτοια προβολή.

Διαβάστε επίσης:

Καγιά: «Θα κάνω lifting προσώπου» (video)

Ηλιούπολη: Προθεσμία πήρε ο προπονητής Τάε Κβον Ντο – Τη Δευτέρα η απολογία του

Προκριματικά Euro 2024: Μονόδρομος για την Εθνική το νικηφόρο ξεκίνημα κόντρα στο Γιβραλτάρ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:45