search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 06:35
MENU CLOSE

Τσιμτσιλή για δηλώσεις Μικρούτσικου: «Αυτό με θίγει ως γυναίκα» – Τι απαντά ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη (Video)

23.03.2023 10:59
tsimtsili-mikroytsikos-new

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Όλγα Τρέμη στο περιοδικό ΟΚ όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρούσε με τη δημοσιογράφο κατά το παρελθόν, υποστηρίζοντας ότι ήταν «ο πρώτος της άντρας».

Ο παρουσιαστής έπειτα από τον σάλο που δημιουργήθηκε, υποστήριξε ότι πίστευε ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη και ότι δεν γνώριζε ότι ηχογραφείται και ότι τα λεγόμενά του θα δημοσιευτούν.

Το πρωί της Πέμτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε σχετικά μέσα από την εκπομπή της, επισημαίνοντας ότι εκτός από το σοκ που της προκάλεσαν οι δηλώσεις αυτές, τη θίγουν και την προσβάλλουν ως γυναίκα.

«Δεν γίνεται να μην κατάλαβε ότι αυτό είναι μια είδηση βόμβα. Εμένα μου ξένισε πάρα πολύ όλη αυτή η κουβέντα και ο τρόπος που διαχειρίστηκε. Τον Ανδρέα τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και παρακολουθώ και τα αιχμηρά σχόλιά του και τις απόψεις του, αλλά σε αυτή τη φάση, δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να βρει κάτι και να υποστηρίξει αυτό που θέλει να σκεφτεί ή να πει ο Ανδρέας.

Όπως και να έχει αυτή ήταν μια προσωπική στιγμή που είχες ζήσει με έναν άνθρωπο. Δεν αξίζει σε οποιαδήποτε κυρία αυτό, και πόσο μάλλον σε μια κυρία που την ξέρει όλος ο κόσμος, να ξέρουν τόσο γαργαλιστικές λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή αλλά και για το πώς ήταν η πρώτη φορά που έκανε έρωτα. Αυτό είναι μια ιδιωτική στιγμή, που ο κάθε άνθρωπος την κρατάει σε ένα κουτάκι στην ψυχή του, στο μυαλό του και στις αναμνήσεις του και κάποιος από τους δύο την βγάζει φάτσα φόρα και την κάνει θέμα σε περιοδικό και την άλλη μέρα κυκλοφορούν τίτλοι “Πώς ήταν η πρώτη φορά της Όλγας Τρέμη;”. Αυτό εμένα σαν γυναίκα με θίγει, με προσβάλλει και με σοκάρει. Εμένα, που είμαι ένας άνθρωπος που εκτιμά τον Ανδρέα. Δεν περίμενα ότι θα εκθέσει κάποιον με αυτό τον τρόπο» είπε χαρακτηριστικά.

Τι απαντά ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Ροδόπουλος που είναι ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του μέσα από το προφίλ του στο Facebook.

«Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε για τη #viral συνέντευξη στο νέο τεύχος του OK! Magazine Greece που κυκλοφόρησε χθες Τετάρτη στα περίπτερα… Ούτε μιλήσαμε ιδιωτικά με τον #ΑνδρέαΜικρούτσικο, ούτε διανοήθηκα να τον παγιδεύσω δημοσιεύοντας off the record δηλώσεις του (για την ακρίβεια η περίφημη τελευταία ερώτηση ήταν «Ανδρέα, όντως έκανες ιδαίτερα στην #ΌλγαΤρέμη; », αγνοώντας την προσωπική σχέση τους που μου αποκάλυψε) και επιπλέον, δεν νομίζω ότι πλέον πρέπει να αυτοσυστηθώ ξανά. Η πιάτσα είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε.

Το τηλεφώνημα από τον Ανδρέα μετά τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής #SuperKaterina, κατέληξε με πολλά γέλια και πειράγματα ότι θα ακολουθήσει εξίσου ηχηρό sequel.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους εισαγγελείς των social media που εντόπισαν τον νέο κατηγορούμενο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Τριάδα τηλεθέασης από «Σασμό», «Η γη της ελιάς» και «Παράδεισο κυριών»

Σταύρος Θεοδωράκης: Δεν απουσίαζαν ερωτήματα προς τον πρωθυπουργό – Θα έχουμε συνέντευξη και με τον Τσίπρα

Eurovision 2023: Στον ιντερνετικό αέρα του ράδιο Eurovision όλα τα φετινά υποψήφια τραγούδια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06