search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 13:27
MENU CLOSE

Το 1-2 Ιταλίας-Αγγλίας «κόστισε» στην τηλεθέαση του Alpha

24.03.2023 16:39
tv_new

Άνευ «Σασμού» χθες ο Alpha είδε στη μοιρασιά της τηλεθέασης να παίρνει το τρίτο σε μέγεθος κομμάτι από την πίτα της, σύμφωνά με τη Nielsen και τις τηλεμετρήσεις της.

Βέβαια το κέρδος για τον σταθμό έγκειται στο γεγονός ότι έχει σταθερό κοινό, απόδειξη ότι από το προχθεσινό 14,3% είχε απώλεια τηλεθεατών που αντιστοιχεί σε μερίδιο μόλις 1,5%. Υπολογίσιμο μεν όχι με δραματικό ρόλο.

Έχει δε ενδιαφέρον επίσης ότι αυτό το 1,5% δεν κατευθύνθηκε σε κάποιον από τους σχεδόν ισοδύναμους αντίπαλος, ούτε επιμερίστηκε σε αυτούς δεδομένου ότι υποχώρηση είχε στο μερίδιο του ο Σκάι και μόλις 0,1% μεγαλύτερο ήταν το μερίδιο του Mega συγκριτικά με το μερίδιο της προηγούμενης ημέρας. Πήραν όμως «πόντους» το Star και το Open.

O ANT1 εμφάνισε πτωτική τάση, η οποία μάλλον συγκρατήθηκε χάρη στην βελτιωμένη– σε σχέση με την Τετάρτη- απόδοση των επεισοδίων της σειράς «Σέρρες».

Το Mega είδε τη «Γη της ελιάς» να έχει καλύτερη απόδοση από τη μια μέρα στην άλλη και επίσης συγκριτικά με την ίδια μέρα της περασμένη εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης:

Καγιά: «Θα κάνω lifting προσώπου» (video)

Τηλεόραση 2023: Όπισθεν ολοταχώς με αφορμή την δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Προκριματικά Euro 2024: Μονόδρομος για την Εθνική το νικηφόρο ξεκίνημα κόντρα στο Γιβραλτάρ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 13:24