search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:05
MENU CLOSE

Βρήκαν αφήγημα στο ΠΑΣΟΚ

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2274
23/3/2023
25.03.2023 16:43
PASOK

Το πολιτικό αφήγημα για την εικόνα που παρουσιάζει το κόμμα στις δημοσκοπήσεις φαίνεται πως έχουν βρει στο ΠΑΣΟΚ. Μέσα από τις δηλώσεις τριών κορυφαίων στελεχών του κόμματος στα ΜΜΕ (Κατρίνης, Κωνσταντινόπουλος, Μάντζος) τη συνοψίζουμε ως εξής:

● Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις δημοσκοπήσεις, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε να ωριμάσει η κατάσταση, καθώς η διάθεση και η στάση του κόσμου απέναντι στα γεγονότα εξαρτάται από την ταχύτητα απονομής της δικαιοσύνης για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη.

● Η κυβέρνηση χάνει 10 μονάδες από τις τελευταίες εκλογές και η αντιπολίτευση χάνει 8 μονάδες. Αντίθετα, το ΠΑΣΟΚ είχε πάρει στις εκλογές 8,1% και παίρνει 9,3% στις πιο πρόσφατες μετρήσεις. Το 36% των πολιτών λέει «όχι Μητσοτάκης, όχι Τσίπρας».

● Βλέπουμε μία διόγκωση στην αναποφάσιστη ψήφο και μία τάση ενίσχυσης των άκρων που πρέπει να ανακοπεί.

● Οι πολιτικές δυνάμεις θα πρέπει να αναμετρηθούν με το βάρος της ευθύνης τους, διότι, αν οι αναποφάσιστοι συνεχίσουν να απογοητεύονται από τον πολιτικό διάλογο, τελικά ή θα απέχουν ή θα κατευθυνθούν προς μία αντισυστημική ψήφο.

Βρε καημός κι αυτός με την αντισυστημικότητα. Φανταστείτε να ζούσαμε και καταστάσεις ανάλογες του 2010-12…

Διαβάστε επίσης:

Πρεσβεία Ισραήλ: «Χρόνια πολλά Ελλάδα!»

Χαμός με την επί πληρωμή προβολή υποψηφίων στα ΜΜΕ

Μπακαλιάρος… ταχείας φόρτισης!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:05