search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:23
MENU CLOSE

Ουκρανία: Υπό τον απόλυτο έλεγχο της Wagner το εργοστάσιο ΑΖΟΜ στην Μπαχμούτ

26.03.2023 10:58
wagner-1-new

Στον «πλήρη έλεγχο» της παραστρατιωτικής οργάνωσης Wagner πέρασε το εργοστάσιο μεταλλουργίας AZOM στα βόρεια της πόλης Μπαχμούτ.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από βίντεο που αναρτήθηκε από τα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης και επαληθεύτηκε από το CNNi, το πρωί της Κυριακής.

«Η Wagner έχει τον πλήρη έλεγχο της επικράτειας της AZOM, του εργοστασίου επεξεργασίας μη σιδηρούχων μετάλλων στην Μπαχμούτ», δήλωσε ανταποκριτής του RIA Novosti σε βίντεο, που απαθανατίζει μαχητές της Wagner σε όλο το εργοστάσιο.

Πλέον αναμένεται επιβεβαίωση ή διάψευση του ισχυρισμού αυτού από το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας.

Υπενθυμίζεται πως ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι πριν από λίγες ημέρες είχε προειδοποιήσει τη Δύση πως αν «πέσει» η Μπαχμούτ, οι Ρώσοι θα καταλάβουν και άλλες πόλεις.

Διαβάστε επίσης:

Άμβούργο: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς

Αλλαγή ώρας: Με δύο… διαφορετικές ώρες ξύπνησαν οι Λιβανέζοι – «Εμφύλιος» για τη «μουσουλμανική» και τη «χριστιανική» ώρα

Τραμπ: «Ούτε κακούργημα ούτε πλημμέλημα» – Έξαλλος με το «υπουργείο Αδικίας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:23