search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:05
MENU CLOSE

Πετράκος: Δεν κάνει καλό στην ανθρωπότητα η υιοθεσία από ομοφυλόφιλους (Videos)

26.03.2023 14:08
grigoris-petrakos-new

Την πεποίθηση ότι δεν γεννιούνται και δεν υπάρχουν άφυλα άτομα, εξέφρασε ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, σχολιάζοντας σχετικές δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου.

Ο τραγουδιστής υποστήριξε ότι υπάρχουν μόνο δύο φύλα και πως αυτός είναι ο νόμος της δημιουργίας  ενώ σε ερώτηση σχετικά με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, απάντησε: «Ποιος είμαι εγώ να τους πω όχι, ωστόσο δεν είναι αυτό κάτι καλό για τη ανθρωπότητα».

Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Πετράκος αναφέρθηκε και στις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων, σημειώνοντας πως σήμερα τα μόνα γεγονότα που επισημαίνονται είναι η βία από τους άντρες γεγονός που πολώνει τις γυναίκες. «Τι πιο σεξιστικό από αυτό», τόνισε και πρόσθεσε πως η πραγματική αρρενωπότητα είναι η προστασία της γυναίκας.

Υπενθυμίζεται πως η τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου είχε αναφέρει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό Pride ότι όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Κοκκίδου για Τέμπη: «Αυτά τα νέα παιδιά θα μας στοιχειώνουν για πάντα»

Γιάννης Στάνκογλου: Στα 16 μου ήμουν καψούρης με τραγουδίστρια σε σκυλάδικο – Εκείνη ήθελε να μου δώσει την κόρη της

Βίκυ Σταυροπούλου: Τα χρόνια πολλά στον Βαγγέλη Μαρινάκη και οι… λογαριασμοί με τη Δανάη Μπάρκα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:59