search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:57
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Στηρίζει Ανδρουλάκη ο σύζυγος της Φώφης Γεννήματα – «Ακολουθεί τη γραμμή της» 

27.03.2023 06:00
fofi – tsounis987- new

Το «όχι σε Μητσοτάκη ή Τσίπρα πρωθυπουργό» του Νίκου Ανδρουλάκη στηρίζει ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης. 

Με ανάρτηση του στο twitter ο κ. Τσούνης, ο οποίος στο παρελθόν είχε κάνει κάποια επικριτικά σχόλια για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, σημειώνει πως ο Νίκος Ανδρουλάκης συνεχίζει την γραμμή της Φώφης Γεννηματά.

«Σιγά σιγά ο Ανδρουλάκης ακολουθεί όλο και πιο πολύ την γραμμή της Φώφης Γεννηματά ή τώρα τελευταία την αναδεικνύει όλο και πιο πολύ. Καλό αυτό», γράφει συγκεκριμένα αναρτώντας παράλληλα και ομιλία της αείμνηστης Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. 

«Τώρα, που οι μεγάλες προοδευτικές αλλαγές είναι ξανά αίτημα της κοινωνίας, διεκδικούμε και μπορούμε να καθοδηγήσουμε την πορεία του τόπου, με το αφήγημα μας για τη Νέα Αλλαγή», είχε αναφέρει στην ομιλία της τότε η Φώφη Γεννηματά.  

Την «Νέα Αλλαγή» χρησιμοποίησε και ο Νίκος Ανδρουλάκης από την Σπάρτη χθες.  «Το βράδυ των επόμενων εθνικών εκλογών το ΠΑΣΟΚ θα εγγυηθεί τη Νέα Αλλαγή, την αλλαγή της κοινωνικής αξιοπρέπειας, την αλλαγή της κοινωνικής δικαιοσύνης», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε επίσης:

Σβίγκου: Οργισμένος ο κόσμος με την κυβέρνηση

Τσίπρας από την Τήλο: Στα πρόσωπα των ακριτών μας βλέπεις τη θέληση ενός λαού

Νάσος Αθανασίου: Τη διαγραφή του ζητά η ΝΔ μετά τα όσα είπε για Μητσοτάκη και Τέμπη – Τι απαντάει ο ίδιος (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:55