search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 05:22
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε ο λυράρης που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ανήλικο αγόρι (videos)

28.03.2023 12:52
lyraris_new

Στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οδηγήθηκε, λίγο μετά τις έντεκα το πρωί, ο 66χρονος λυράρης, ο βασικός κατηγορούμενος στην ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος ανήλικου αγοριού.

Ο 66χρονος έφτασε στο δικαστικό μέγαρο φορώντας μαύρα ρούχα, καπέλο και μάσκα, κρύβοντας το πρόσωπό του ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του -σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία- αφορά σε βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση, και χρονικά εκτείνονται από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελια της οικογένειας 16ρονου ο οποίος όπως ανέφερε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, ότι δεχόταν απειλές από τον 66χρονο προκειμένου να μην αποκαλύψει σε κανέναν τι συνέβαινε μεταξύ τους.

Όπως αναφέρει το cretalive ο λυράρης φέρεται να είχε “ανεβάσει” σε πλατφόρμα γνωριμιών, τρία διαφορετικά προφίλ για τον ανήλικο στα οποία ήταν αναρτημένο πορνογραφικό υλικό.

Όπως είπε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της οικογένειας του ανήλικου αγοριού ο 66χρονος είχε κληθεί τον περασμένο Δεκέμβριο από την Ασφάλεια Ηρακλείου για ανωμοτί κατάθεση για υπόθεση διακίνησης πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κορίτσι.

Παρά τα όσα είχαν ακουστεί αρχικά, δεν προκύπτει φιλία με την οικογένεια, ούτε σχέση με το παιδί ως δάσκαλος λύρας, αλλά λόγω της κοινωνικής προσβασιμοτητάς του φέρεται, σε κάποια χρονική στιγμή, να γνώρισε το παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται, με επίκεντρο κι αλλά άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση, μεταξύ των οποίων κι ένας 46χρονος γιατρός σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Ανήλικος μαχαίρωσε τη μητέρα του – Φώναζε «τους σκότωσα όλους»

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Για τις 24 Απριλίου διακόπηκε η δίκη – Άλλαξε συνήγορο υπεράσπισης

Μετρό: Ξεκινά ο «Μετροπόντικας» της Γραμμής 4 – Συναρμολογείται στο φρέαρ της Μεσογείων (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34