search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:09
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Συνεργάτες του Ανδρουλάκη θυμίζουν στον Λοβέρδο τη διαγραφή του… 2012

28.03.2023 06:00
andreas_loverdos

Η… υπεροπτική – κατά συνεργατών του Νίκου Ανδρουλάκη – στάση του Ανδρέα Λοβέρδου πως αυτός είναι «πρόσωπο που δε διαγράφεται» σήκωσε νέα σκόνη στην Χαριλάου Τρικούπη.

Συνεργάτες και υποστηρικτές του Νίκου Ανδρουλάκη με αναρτήσεις στα Social Media και σχόλια σε «πράσινα» site θυμίζουν στον Ανδρέα Λοβέρδο τη διαγραφή του από το κόμμα το 2012 αλλά και την παραλίγο σύμπραξη του με τη ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη.

Υπενθυμίζεται ότι το 2012 ο τότε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος τον διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος – επειδή ο Λοβέρδος ίδρυσε κόμμα μέσα στο κόμμα!

«Όχι ως ρεύμα ή τάση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, αλλά ως αφετηρία συγκρότησης άλλου κόμματος» είπε ο τότε πρόεδρος. Τον απομάκρυνε για «βλαπτική συμπεριφορά», συμπληρώνοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ προχωρά με αυτούς που θέλουν και μπορούν». Τότε ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε προχωρήσει στην αναγγελία της νέας κίνησης ΡΙ.Κ.Κ.ΣΥ.

«Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ οργανώνει, με κόπο και δυσκολίες, ένα νέο «εμείς», κάποιος διάλεξε το «εγώ». Κρίμα. Το ΠΑΣΟΚ προχωρά με αυτούς που θέλουν και μπορούν. Και είναι ανοικτό στο διάλογο και τη συμπόρευση με όλους εκείνους που πιστεύουν στις αξίες των Ευρωπαίων δημοκρατών και σοσιαλιστών», είχε πει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην σκληρή του ανακοίνωση.

Από την δήλωση του κ. Βενιζέλου θα κρατήσουμε το: «Το ΠΑΣΟΚ προχωρά με αυτούς που θέλουν και μπορούν». Μία φράση η οποία ακούγεται πολύ έντονα στην Χαριλάου Τρικούπη τις τελευταίες ώρες με το ζήτημα της διαγραφής να αποκλείεται τουλάχιστον προς ώρας.

Διαβάστε επίσης:

Μετά την προκήρυξη εκλογών τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Πού θα είναι υποψήφιος ο Νίκος Ανδρουλάκης

Βρήκαν αφήγημα στο ΠΑΣΟΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:05