search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:16
MENU CLOSE

Σκότωσε τον άνδρα της σε ζωντανή συνδεση στο Facebook – «Ο μπαμπάς σου είναι νεκρός» – Σοκαριστικό βίντεο

28.03.2023 10:59
brownmurder

Για τη δολοφονία του 28χρονου συζύγου της Jeremy Brown κατηγορείται η επίσης 28χρονη Kadejah Michelle Brown, η οποία συνελήφθη στο Μισισίπι των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την αστυνομία η δολοφονία σημειώθηκε στο σπίτι τους το πρωί του Σαββάτου (25/3) και μεταδόθηκε live στο Facebook από την 28χρονη.

«Ο μπαμπάς σου είναι νεκρός»

Η 28χρονη έδειχνε live στο Facebook τον καβγά με τον σύζυγό της. Η γυναίκα, σε έξαλλη κατάσταση, του φωνάζει ότι ποτέ δεν είναι σπίτι και είναι υποχρέωσή του να βοηθάει με τις δουλειές και τα παιδιά.

Ο άνδρας μιλάει στο τηλέφωνο και της ζητά να μην τον ακουμπά, καθώς η γυναίκα τον πλησιάζει και προσπαθεί να αρπάξει το κινητό του.

Την ώρα του τσακωμού το κινητό με το οποίο βιντεοσκοπείται το σκηνικό πέφτει στο πάτωμα και η κάμερα μαυρίζει. Λίγα λεπτά μετά ακούγεται ένας πυροβολισμός και ο 28χρονος άνδρας πέφτει νεκρός!

Η Kadejah και η μητέρα της αρχίζουν να ουρλιάζουν και η 28χρονη φωνάζει «δεν θέλω να πάω στη φυλακή».

Τα παιδιά έντρομα βλέπουν νεκρό τον πατέρα τους στο πάτωμα, ένα από αυτά ακούγεται να λέει «μπαμπά, θέλω τον μπαμπά μου» και η μητέρα τού απαντά «ο μπαμπάς σου είναι νεκρός».

Το ζευγάρι, όπως γράφει η Daily Mail, είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Σύμφωνα με την ίδια πηγή υπήρχε ιστορικό ενδοοοικογενειακής βίας.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Μακελειό σε σχολείο στο Τενεσί – 28χρονη σκότωσε τρία παιδιά και τρεις ενήλικες (Videos)

Σαουδική Αραβία: Νεκροί τουλάχιστον 20 προσκυνητές σε φρικτό δυστύχημα πάνω σε γέφυρα (videos)

Αλβανία: Επίθεση με καλάσνικοφ σε τηλεοπτικό σταθμό – Ένας νεκρός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:16