search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:02
MENU CLOSE

Άμστερνταμ: «Μπλόκο» στους Βρετανούς τουρίστες που αναζητούν ένα «ξέφρενο» Σαββατοκύριακο (Video)

29.03.2023 20:46
ollandia_new

Εκτός εαυτού έχουν βγει οι εργαζόμενες στην βιομηχανία του σεξ στο Άμστερνταμ, καθώς οι δημοτικοί αξιωματούχοι ξεκίνησαν καμπάνια με στόχο να διώξουν τους Βρετανούς «τουρίστες ζόμπι», οι οποίοι επισκέπτονται την πόλη έχοντας στο μυαλό τους μόνο το σεξ, τα ναρκωτικά και το οινόπνευμα.

Η δημοτική αρχή του Άμστερνταμ ξεκίνησε εκστρατεία για να αποτρέψει τις επισκέψεις Βρετανών που προσφέρουν ελάχιστα στην τοπική οικονομία σε σχέση με τις συνέπειες της συμπεριφοράς τους.

Οι εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ σχεδιάζουν κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας για τις πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής, που περιλαμβάνουν αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας των χώρων εργασίας τους, αλλά κυρίως για τα σχέδια των αρχών να μεταφέρουν τη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια σε «ερωτικά κέντρα» που θα δημιουργηθούν στα περίχωρα του Άμστερνταμ.

Ωστόσο οι δημοτικοί σύμβουλοι θεωρούν ότι τα μέτρα αυτά έχουν στόχο να βελτιώσουν την εικόνα της πόλης, ώστε να μην είναι προορισμός σεξο-τουρισμού, που προσελκύει τους Βρετανούς.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας της δημοτικής αρχής δημιουργήθηκε και ένα βίντεο που δείχνει νέους άνδρες να συλλαμβάνονται όταν εντοπίζονται να περιφέρονται μεθυσμένοι ή υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Στο βίντεο υπάρχει προειδοποίηση που αναφέρει: «Επίσκεψη στο Άμστερνταμ για μια θορυβώδη νύχτα=πρόστιμο 140 ευρώ και δίωξη». Επίσης υπάρχουν εικόνες με αστυνομικούς που συνοδεύουν τουρίστες σε κελιά και τους υποχρεώνουν να γονατίσουν για να τους περάσουν χειροπέδες.

«Μείνετε μακριά», είναι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν με αυτό το βίντεο οι δημοτικές αρχές του Άμστερνταμ και η εκστρατεία θα αρχίσει από τη Βρετανία, στοχεύοντας στο ανδρικό κοινό ηλικίας 18-35 ετών, όπως έγινε γνωστό από πηγές του δημοτικού συμβουλίου του Άμστερνταμ.

«Αυτή η διαδικτυακή εκστρατεία έχει στόχο τους ταραχοποιούς τουρίστες που θέλουν να επισκεφτούν το Άμστερνταμ για να βγουν εκτός ορίων, με ό, τι αυτό συνεπάγεται», δήλωσε δημοτικός σύμβουλος. Θα ακολουθήσουν κι άλλες εκστρατείες με στόχος τουρίστες που πηγαίνουν στην πόλη από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Σε όσους ψάχνουν στο διαδίκτυο πληροφορίες για «άγριες νύχτες» στο Άμστερνταμ, θα προβάλλεται επίσης ειδοποίηση που θα αναφέρει «τους κινδύνους και τις συνέπειες της αντικοινωνικής συμπεριφοράς, της χρήσης ναρκωτικών και αλκοόλ, που συνεπάγονται πρόστιμα, συλλήψεις και διώξεις, αλλά και συνέπειες για την υγεία τους».

Διαβάστε επίσης:

Βασιλιάς Κάρολος: Στη Γερμανία για επίσημη επίσκεψη – Θα επισκεφθεί και Ουκρανούς πρόσφυγες στο Βερολίνο (Video)

Politico: Παραιτείται ο επικεφαλής Μεταφορών της Κομισιόν μετά τις αποκαλύψεις για δωρεάν ταξίδια στο Κατάρ

Έπαιζε σε διπλό ταμπλό ο Αμπράμοβιτς: Χρηματοδοτούσε κρυφά άλλη ομάδα, όσο ήταν ιδιοκτήτης της Τσέλσι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34