search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:16
MENU CLOSE

Συγκλόνισε η Μελίνα Κανά: «Έπαθα έμφραγμα στη σκηνή, πήρα παυσίπονο κι έβγαλα όλο το πρόγραμμα» (Video)

29.03.2023 20:30
kana_new

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» βρέθηκε η Μελίνα Κανά, καθώς η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το έμφραγμα που έπαθε στα 37 της χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε στους παρουσιαστές πως έπαθε έμφραγμα όσο ήταν στη σκηνή και τραγουδούσε: «Έπαθα έμφραγμα σε ηλικία 37 χρονών. Το κατάλαβα γιατί ήταν Σάββατο βράδυ και τραγουδούσα, στη σκηνή το έπαθα.

Έπεσα κάτω, με πήγαν στο καμαρίνι, έμεινα ξαπλωμένη, έριχναν νερά επάνω μου και πήγα στο νοσοκομείο μετά από δυο μέρες. Δηλαδή ξαναντύθηκα, έβγαλα όλο το πρόγραμμα και δεν αστειεύομαι καθόλου. Τη Δευτέρα έμαθα δηλαδή ότι είχα υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο και με έβαλαν στην εντατική κατευθείαν.

Ένιωθα τέτοιο πόνο στο στήθος που νόμιζα ότι ένα σιδερένιο χέρι μου πατάει τα κόκαλα. Ήταν τρομερός ο πόνος, δεν μπορούσα να ανασάνω και ίδρωσα από την πρώτη μου τρίχα μέχρι το τελευταίο μόριο του κορμιού μου.

Πέρασε ο πόνος, μου έδωσαν κάποια παυσίπονα για να βοηθηθώ και εκεί που ήμουν στο «πάρτε με, σηκώστε με και βγάλτε με έξω» ήρθε μια φωνή μέσα μου και μου είπε «τι θα κάνεις; Θα αφήσεις το παιδί σου στα ξένα χέρια για να μεγαλώσει μόνο του; Είσαι νέα γυναίκα, αγόρασες νέα φουστάνια και ποια θα τα βάλει;». Κρακ σηκώθηκα, ντύθηκα», εξομολογήθηκε αφήνοντας τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου φανερά συγκινημένη.

Διαβάστε επίσης:

Σάρον Στόουν για την επίθεση στο Νάσβιλ: «Προστατέψτε τα παιδιά μας» (Video)

Τζέρεμι Ρένερ: Η πρώτη του συνέντευξη μετά το ατύχημα – «Επέλεξα να επιβιώσω» (Videos)

Στην Ελλάδα η Μόνικα Μπελούτσι (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:15