search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:38
MENU CLOSE

Qatargate: Με κατάθλιψη διαγνώστηκε ο Παντσέρι… για να αποφυλακιστεί – Μόνο η Εύα Καϊλή στη φυλακή για το σκάνδαλο;

30.03.2023 18:06
Antonio Pantseri_new

Εκτός φυλακής πιθανόν να βρεθεί ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής Αντόνιο Παντσέρι, καθώςο φερόμενος ως «εγκέφαλος» της οργάνωσης πάσχει από κατάθλιψη και ελπίζει να αποφυλακιστεί με βραχιολάκι, από τις 6 Απριλίου, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Ο δικηγόρος του Παντσέρι, Laurent Kennes, επικαλείται τον γιατρό των φυλακών Saint-Gilles, όπου και κρατείται ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής, λέγοντας ότι του συνιστά «ψυχολογική υποστήριξη».

Ο Kennes σχεδιάζει να ζητήσει αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Έτσι, ο Παντσέρι δεν θα επιτρέπεται να φύγει από το σπίτι του. Η απόφαση σχετικά με την προληπτική κράτηση του θα ληφθεί στις 6 Απριλίου.

Ο δικηγόρος του επισημαίνει ειδικότερα τα εξής: «Δεν πρόκειται για απελευθέρωση αλλά για κατ’ οίκον περιορισμό, ο κ. Παντσέρι δεν θα μπορεί να βγαίνει από το σπίτι του».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής είχε συνεργαστεί με τις βελγικές αρχές, προβαίνοντας σε αποκαλύψεις, προκειμένου να ελαφρύνει την ποινή του, για να την μειώσει στον έναν χρόνο κράτησης.

Ο Αντόνιο Παντσέρι και η Εύα Καϊλή είναι οι μόνοι προφυλακισμένοι για το σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλονίζει τα θεμέλια του Ευρωκοινοβουλίου.

Διαβάστε επίσης:

Βασιλιάς Κάρολος: Από τους Beatles στους… Kraftwerk – Όταν μίλησε ο πρώτος μονάρχης στην γερμανική Βουλή

Βρετανία: Η ιστορία ενός 47χρονου που από πάμπλουτος επιχειρηματίας, βρέθηκε εθισμένος στα ναρκωτικά και κατέληξε στη φυλακή

Συναγερμός στη Μινεσότα: Τρένο που μετέφερε αιθανόλη εκτροχιάστηκε και τυλίχτηκε στις φλόγες – Εκκενώθηκαν σπίτια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:37