search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:25
MENU CLOSE

«Σκοτωμός» Βούλγαρη – Σκουρλέτη στον αέρα: «Παίζετε τον ρόλο του δημοσιογράφου ή μεροληπτείτε;» (videos)

30.03.2023 11:58
voulgari_skourletis-2

Ο Θάνος Πλεύρης και ο Πάνος Σκουρλέτης τσακώθηκαν στο πλατό του «Κοινωνία Ώρα Mega» και στον καβγά τους ενεπλάκησαν και οι παρουσιαστές που προσπάθησαν να βάλουν μια… τάξη στη συζήτηση.

Οι δύο βουλευτές είχαν πολιτική αντιπαράθεση για τη στελέχωση των νοσοκομεiων και τις ελλείψεις με αποτέλεσμα να… «ανάψουν τα αίματα».

«Τείνει κάθε νοσοκομείο μας να γίνει “σταθμός Λάρισας”» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Υγείας να του απαντά να μην προσβάλλει νοσηλευτές και γιατρούς και ακολούθησε έντονος διάλογος.

Θάνος Πλεύρης: «Προσβάλλετε γιατρούς και νοσηλευτές που λέτε τα νοσοκομεία μας “σταθμό Λάρισας”»
Πάνος Σκουρλέτης: Το 50% των νοσηλευτών δεν είναι στη θέση τους
Θάνος Πλεύρης: Κάνετε μεγάλο λάθος
Πάνος Σκουρλέτης: Είστε ψεύτης
Θάνος Πλεύρης: Ψεύτης είστε εσείς
Πάνος Σκουρλέτης: Θα ακουστούν οι αλήθειες
Θάνος Πλεύρης: Είστε ψεύτης και λαϊκιστής. Για να δείξω πόσο άσχετος είστε, τι προϋπολογισμό είχατε για την υγεία; Ξέρετε;
Πάνος Σκουρλέτης: Θαυμάστε τον υπουργό!

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έκανε έκκληση να ηρεμήσουν τα πνεύματα: «Σας παρακαλώ γιατί δεν ακούτε; Θέλετε να διακόψουμε τη συζήτηση; Είναι ντροπή, δύο κορυφαία στελέχη, έμπειροι κοινοβουλευτικοί να μην σέβονται τον χρόνο». «Λέει ανακρίβειες» είπε ο υπουργός Υγείας, με τον Πάνο Σκουρλέτη να προσθέτει «Δεν το αποδέχομαι, ο κ. Πλεύρης δυναμίτισε τη συζήτηση. Δεν δέχομαι ισοπεδωτική κριτική».

Θάνος Πλεύρης: «Σας ενοχλεί ότι δίνουμε 1,4 δισ. παραπάνω»

Πάνος Σκουρλέτης: «Είστε τα μεγαλύτερα αρπακτικά των τελευταίων δεκαετιών. Παίξατε με την υγεία. Απευθείας αναθέσεις… Αυτά κάνατε».

«Εκρηξη» από την Ανθή Βούλγαρη

Στη συνέχεια η Ανθή Βούλγαρη ύψωσε τη φωνή της ωστε ο Πάνος Σκουρλέτης να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του και να δοθεί ο λόγος στον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Χρήστο Σαλαλέ. «Κύριε Σκουρλέτη, σας παρακαλώ πολύ, κύριε Σκουρλέτη… σας παρακαλώ, επιτέλους» είπε φωνάζοντας η Ανθή Βούλγαρη με τον Πάνο Σκουρλέτη να απαντά «Σας παρακαλώ και εγώ, μη μου υψώνετε τη φωνή. Να ήσασταν όπως έπρεπε όταν μιλούσε ο κύριος Πλεύρης».

«Σας υψώνω τη φωνή για να ακουστώ. Σας παρακαλώ, μη μου κάνετε υποδείξεις και δεν απαντάτε. Πρέπει να απαντήσει και ο κύριος Σαλαλές», είπε έντονα η Ανθή Βούλγαρη.

«Παίζετε τον ρόλο του δημοσιογράφου ή μεροληπτείτε;» ανταπάντησε ο Σκουρλέτης. «Εσείς τι λέτε, για πείτε μου…» είπε η παρουσιάστρια του Mega. «Τα πιο σκληρά ρεπορτάζ έχουν γίνει εδώ» παρενέβη ο Θάνος Πλεύρης. «Λίγος σεβασμός…» πρόσθεσε η Ανθή Βούγλαρη. «Ζητάτε μόνο να ακουστεί η φωνή σας, σας παρακαλώ πολύ» είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και κάπου εκεί το επεισόδιο έληξε.

Στο τέλος της εκπομπής η δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές του Mega: «Εγώ πριν κλείσουμε, θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τους τηλεθεατές, παίρνουμε πάρα πολλά μηνύματα, έχετε δίκιο, πρέπει από εδώ και στο εξής να καταλάβουν οι πολιτικοί ότι πρέπει να ακούγονται και όχι να φωνάζουν. Όσο για το εάν μεροληπτούμε, αυτό φαίνεται από τα ρεπορτάζ μας», είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης για τους «άχρηστους αριστερούς»: «Έκανα χιούμορ…»

Λαζόπουλος κατά Λιάγκα: «Είναι τηλεβιασμός αυτό που κάνετε ή όχι;» (Video)

ΕΣΡ: «Καμπάνα» 205.000 στο Star για την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:15