search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 05:44
MENU CLOSE

NBA – Θανάσης Αντετοκούνμπο: Έριξε κουτουλιά στον Γκρίφιν και αποβλήθηκε (video)

31.03.2023 10:37
thanasis-antetokounmpo_koutoulia_3103_new

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του, σε σκληρό φάουλ του Μπλέικ Γκρίφιν και κουτούλησε τον παίκτη των Μπόστον Σέλτικς.

Παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ, οι Σέλτικς διέλυσαν τους Μπακς μέσα στο Μιλγουόκι με 140-99 και έβαλαν «φωτιά» στην κορυφή της Ανατολικής περιφέρειας του NBA, με μόλις πέντε αγώνες να απομένουν για τη λήξη της κανονικής περιόδου. 

Με 1.25 στο χρονόμετρο για το τέλος του αγώνα, ο Μπλέικ Γκρίφιν έκανε ένα αχρείαστο αντιαθλητικό φάουλ στον Θανάση Αντετοκούνμπο, με τον Έλληνα φόργουορντ να τον κουτουλάει και να αποβάλλεται.

Στη συνέχεια, δημιουργήθηκε ένταση στο παρκέ, με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν και να… σβήνουν γρήγορα τη φωτιά.

Τα «ελάφια» παραμένουν στην κορυφή της Ανατολής με ρεκόρ 55-22, αλλά η Βοστώνη βρίσκεται δύο νίκες μακριά με ρεκόρ 53-24. Οι Μπακς ωστόσο υστερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας καθώς έχασαν τη σειρά με τους Σέλτικς με 2-1

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Τζέισον Τέιτουμ, που έκανε μεγάλη εμφάνιση με 40 πόντους (4/8 δίποντα, 8/10 τρίποντα, 8/8 βολές) ενώ 30 πόντους πρόσθεσε ο Τζέιλεν Μπράουν και από 14 πόντους οι Μάλκομ Μπρόγκντον και Αλ Χόρφορντ

Για τους γηπεδούχους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 24 πόντους (11/22 δίποντα, 0/5 τρίποντα, 2/3 βολές), 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ σε 25 λεπτά συμμετοχής. Από εκεί και πέρα 13 πόντους σημείωσε ο Κρις Μίντλετον και 12 ο Μπόμπι Πόρτις, που είχε και 10 ριμπάουντ. 

Διαβάστε επίσης:

Μπάσκετ Γυναικών: «Έσπασε» την έδρα του Παναθηναϊκού και «αγκαλιά» με το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός (Video)

ΕΠΟ: Καταγγέλλει Ολυμπιακό στην UEFA και ζητάει διαλεύκανση για τον διαιτητή που αυτοπροτάθηκε

UEFA: Πώς αντέδρασε στο τηλεφώνημα Μητσοτάκη για τους «ελίτ διαιτητές» στη Super League

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44