search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:41
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: «Κονταροχτυπήθηκαν» «Γη της Ελιάς» και «Σασμός» την Πέμπτη

31.03.2023 17:54
THLECONTROL

Στο «νήμα» πάνω προσπέρασε η «Γη της ελιάς» σε τηλεθέαση το «Σασμό» με διαφορά μεταξύ των δύο σειρών μόλις 0,1%, ο οποίος βρέθηκε στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων των τηλεθεατών
Τρίτη επιλογή τους, για την Πέμπτη, ανέδειξαν το «Survivor all star», το οποίο όμως υπολειπόταν σε δυναμικότητα των σειρών μυθοπλασίας.

Σε απόσταση «ανάσας» και με μικρή επίσης διαφορά μεταξύ τους, «τερμάτισαν» οι σειρές «Ο παράδεισος των κυριών» και «Μαύρο ρόδο», ενώ στην έκτη θέση και με χαμηλότερη απόδοση, σε σχέση με εκείνες που είχε τις προηγούμενες ημέρες, πλασαρίτσηκε στην έκτη θέση η σατιρική «Ράδιο αρβύλα».

Συγκριτικά με την Τετάρτη, σημειώθηκαν μεταβολές στις άλλες θέσεις του Top 10 της Πέμπτης στις οποίες μεταξύ άλλων ξεχώρισαν το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» και το μαγειρικό ριάλιτι «MasterChef».

Διαβάστε επίσης:

Στο «νήμα» πάνω προσπέρασε η «Γη της ελιάς» σε τηλεθέαση το «Σασμό» με διαφορά μεταξύ των δύο σειρών μόλις 0,1%, ο οποίος βρέθηκε στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων

Meta: Εξετάζει την κατάργηση πολιτικής διαφήμισης στην Ευρώπη σε Facebook και Instagram

Ανοδική τάση τηλεθέασης για τα περισσότερα κανάλια – Πρώτος ο Alpha την Πέμπτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:32