search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:42
MENU CLOSE

Ανδρέας Παπαδόπουλος υπέρ Ανδρέα Λοβέρδου

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2275
30/3/2023
02.04.2023 06:55
loverdos_new

Την ώρα που πολλοί «σύντροφοί» του, όπως ο γιατρός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δατσέρης, «κάρφωναν» τον Ανδρέα Λοβέρδο για τη στάση του απέναντι στον Νίκο Ανδρουλάκη, ξεχώρισε η θέση που ανέπτυξε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Παπαδόπουλος.

«Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι συνυποψήφιος στην ίδια περιφέρεια, εγώ προέρχομαι από έναν άλλον πολιτικό χώρο, άρα θέλω να δείξω σεβασμό σε έναν άνθρωπο ο οποίος εκλέγεται 23 χρόνια, από το 2000, έχει διατελέσει υπουργός, ήταν υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα είμαι ο τελευταίος που θα σχολιάσω και πολύ περισσότερο να μπω σε μια διαδικασία να πω οτιδήποτε» είπε ο Παπαδόπουλος σε τηλεοπτική παρέμβαση θυμίζοντας στους φίλους και ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ το «πολιτικό ήθος» της Ανανεωτικής Αριστεράς, από την οποία και προέρχεται.

«Το κλίμα στο βόρειο τομέα είναι εξαιρετικό, οι εκδηλώσεις που κάνουμε είναι πάρα πολύ μεγάλες» πρόσθεσε ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ.

Διαβάστε επίσης:

Κουτσούμπας: Έχουν μιλήσει άσχημα στην κόρη μου για μένα χωρίς να γνωρίζουν ποια είναι (Video)

Σκουρλέτης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδέχθηκε την πρόσκληση για ντιμπέιτ από τον Αλέξη Τσίπρα» (Video)

«Συνεργασία» ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ απέναντι στον Γιώργο Πατούλη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:41