search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 12:36
MENU CLOSE

ΝΔ: Αδιαφορία Τσίπρα για τις ομοφοβικές και χυδαίες αναφορές του Μιθριδάτη

02.04.2023 10:52
mithridatis_new

Πυρά στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της με αφορμή την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη στα ψηφοδέλτια της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Η κυβέρνηση κατηγορεί προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα ότι αδιαφορεί για τις ομοφοβικές και χυδαία σεξιστικές αναφορές του καλλιτέχνη σημειώνοντας πως στον ΣΥΡΙΖΑ πάντα υπάρχει χώρος για τέτοιες συμπεριφορές.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ: «O κ. Τσίπρας ανακοίνωσε με πανηγυρικό τόνο χθες την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ επιβραβεύοντας τη στράτευση του εδώ και καιρό κάτω από τις κομματικές του σημαίες. Για τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ προφανώς είναι αδιάφορες οι ομοφοβικές και οι χυδαία σεξιστικές αναφορές του Μιθριδάτη αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι στον ΣΥΡΙΖΑ πάντα υπάρχει χώρος για τέτοιες συμπεριφορές. Ισχύει το ίδιο και για τον Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ; Θα ζητήσει την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια ή ενόψει εκλογών θα κάνει τα “στραβά μάτια;».

Διαβάστε επίσης:

Ανδρουλάκης: «Θέλουν να πείσουν ότι το δίλημμα είναι “Μητσοτάκης ή χάος” – Ο Μητσοτάκης είναι το χάος»

Εκλογές 2023: Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μιθριδάτης

Οικονόμου: «Η αναγέννηση της Ελλάδας δεν γίνεται με υλικά του χθες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 12:35