search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 11:53
MENU CLOSE

Κακοκαιρία «ILINA»: «Ποτάμια» οι δρόμοι στη Θεσσαλονίκη – Εγκλωβίστηκε οδηγός – Αυτοσχέδιοι «καταρράκτες» (Photos/Videos)

03.04.2023 21:53
thessaloniki kakokaira ilina098- new

Άνοιξαν οι ουρανοί στη Θεσσαλονίκη, με την κακοκαιρία «ILINA» να πλήττει ιδιαίτερα την περιοχή με μεγάλες ποσότητες νερού που έπεσαν και δημιούργησαν προβλήματα.

Στην οδό Αλλατίνη στην περιοχή της Θέρμης, οι οδηγοί δυσκολεύτηκαν να διασχίσουν τον δρόμο καθώς σχηματίστηκαν ποτάμια, από την αδιάκοπη βροχόπτωση.

Στα Κοιμητήρια της Θέρμης η ποσότητα των ομβρίων υδάτων ήταν αρκετή για να σχηματιστούν καταρράκτες, εμποδίζοντας τους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι προσπαθούσαν να αποφύγουν τα επίμαχα σημεία.

Λίγο πιο κάτω, στην οδό Γεννηματά, στο ρέμα της Πυλαίας, σχηματίστηκε μια μεγάλη λίμνη και για ακόμη μια φορά ένας οδηγός εγκλωβίστηκε από τον όγκο των νερών που “κατέβαιναν”. Μάλιστα ο οδηγός δε δίστασε να ανέβει στην οροφή του αυτοκινήτου του για να καλέσει την οδική βοήθεια.

Μεγάλο δέντρο «ξεριζώθηκε»σε πλατεία στη δυτική Θεσσαλονίκη

Ένα μεγάλο δέντρο ξηλώθηκε εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων στην πλατεία Μακεδονομάχων, στους Αμπελόκηπους και μόλις λίγα μέτρα μακριά από σχολείο.

Υπενθυμίζεται ότι στη Θεσσαλονίκη το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ήχησε στις 11.00 το πρωί, αλλά και στις 19.00 το απόγευμα της Δευτέρας.

Διαβάστε επίσης:

Ψυρρή: Ενδεχόμενοι στόχοι των τρομοκρατών και Έλληνες – Ποια στοιχεία προβληματίζουν τις αρχές

Αποφυλακίστηκε ο Σειραγάκης: Είχε καταδικαστεί για ασέλγεια σε 36 ανήλικους

Εκλογές 2023: Οδηγίες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 11:51