search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:06
MENU CLOSE

Κολωνός: Εισαγγελική παρέμβαση από τον Άρειο Πάγο για την υπόθεση της 12χρονης

04.04.2023 16:20
areios pagos 654- new

Με παρέμβαση του Αρείου Πάγου, ζητείται να υπάρξει αυξημένη επιτήρηση της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία φέρεται να είχε πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον Ηλία Μίχο.

Η αρμόδια για την προστασία ανηλίκων αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη ζητά με σχετική παραγγελία της από την εισαγγελέα ανηλίκων του τόπου κατοικίας του παιδιού, αυξημένη επιτήρηση, μετά την καταγγελία ότι δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο άνδρα στο σπίτι διαμονής της.

Όπως καταγγέλλουν συγγενικά πρόσωπα του κοριτσιού, σκοπός της επίθεσης ήταν η 12χρονη να μην κατονομάσει στις αρχές και άλλα πρόσωπα που την κακοποιούσαν σεξουαλικά.

Από την επίθεση η ανήλικη, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά τραυματίστηκε στο χέρι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ενώ για το περιστατικό υποβλήθηκε μήνυση σε αστυνομικό τμήμα.

Να σημειωθεί ότι η συνήγορος της ανήλικης Αντωνία Λεγάκη κατέθεσε νέα αίτηση στην ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει συμπληρωματικά ενώπιον της η 12χρονη, καθώς υποστηρίζει ότι έχει να υποδείξει στις αρχές νέα πρόσωπα που την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η οικεία που διαμένει η 12χρονη δεν φυλασσόταν σε μόνιμη βάση καθώς δεν είχε διατυπωθεί σχετικό αίτημα.

Διαβάστε επίσης:

Επέστρεψε στο Αρσάκειο ο 15χρονος που δέχτηκε άγριο bullying (video)

Άλκης Καμπανός: «Αν δεν είχε το τραύμα στη μηριαία αρτηρία θα ζούσε» – Ιατροδικαστής διαφώνησε με τα ευρήματα της έκθεσης (video)

Και νέα στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ την Τετάρτη – Ποιες ώρες θα κυκλοφορήσουν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:06