search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:30
MENU CLOSE

«Σκούπα» τηλεθέασης η ελληνική μυθοπλασία: Πρώτος στις προτιμήσεις της Δευτέρας ο «Σασμός»

04.04.2023 20:43
Τηλεθέαση
pixabay

Τέσσερις σειρές μυθοπλασίας έκαναν «κράτηση» στις πρώτες τέσσερις διαδοχικές θέσεις του τηλεβαρόμετρου της Δευτέρας με τον «Σασμό» να συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα.

Ειδικά στην ζώνη μετάδοσης του, το ένα τέταρτο των τηλεθεατών ήταν συντονισμένοι στον Alpha. Περίπου άλλοι τόσοι επέλεξαν εκείνη την ώρα τη «Γη της ελιάς», η οποία χθες ήταν δεύτερη σε τηλεπροτιμήσεις.

Στις θέσεις 3 και 4 οι σειρές «Ο παράδεισος των κυριών» και «Μαύρο ρόδο» και στο πέμπτο σκαλοπάτι έφτασε το σόου «Survivor all star», ενώ το «Ράδιο αρβύλα»… βράχος, ακλόνητο στην έκτη θέση.

Το ίδιο και η σειρά «Έρωτας φυγάς» η οποία με το επεισόδιο της Δευτέρας κρατήθηκε στην έβδομη θέση με τηλεθέαση 6%. Τα τηλεπαιχνίδια «Ο τροχός της τύχης» και «Deal» μαζί με το μαγειρικό ριάλιτι «MasterChef»  καπάρωσαν τις τρεις τελευταίες θέσεις του top 10.

Διαβάστε επίσης:

Ισοπαλία τηλεθέασης ανάμεσα σε Alpha και Mega

Στάθης Κόικας στο topontiki.gr: «Στο θέατρο και την τηλεόραση σημασία έχουν οι συναντήσεις και οι λεπτομέρειες» (photos)

Τζίμα σε Πρετεντέρη: «Με απειλείς; Εμένα προσωπικά, ας πούμε;» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:29